Súgó – Forgalomcsere program

Egy weboldal látogatottságának növelésére többféle módszer létezik, de az egyik legjobb módszer az, hogy értékes tartalommal látjuk azt el. A T4eo tervezésekor a vízióm az volt, hogy ezt az értékes tartalmat azok a hirdetések fogják adni, amelyek valószínűleg sok embert érdekelnek. Vagyis az érték olyan weboldalak bemutatása a tagoknak, amelyek értékes információkat tartalmaznak. Ezek az oldalak mit sem érnek, ha nem találja meg őket a nagyközönség, azonban sok esetben az ilyen oldalak tulajdonosainak vagy egy induló vállalkozásnak nincs elegendő pénze, hogy hirdesse oldalát. Ilyen esetekre nyújt tökéletes megoldást a T4eo Forgalomcsere programja. Ezzel a programmal akár ingyen is hirdetheted weboldalad, vagy bármilyen üzleted, ahova potenciális vásárlókat vagy referáltakat szeretnél szerezni. Aztán amikor kezd beindulni az üzlet, már lesz elegendő pénzed arra, hogy vásárolni is tudj hirdetéseket, tovább növelve ezáltal a forgalmad és a bevételeidet.

Így működik

Ahogy a neve is utal rá, ebben a programban a résztvevők forgalmat cserélhetnek egymással, ami azon az egyszerű elven működik, hogy én meglátogatom a Te weboldalad és cserébe Te is meglátogatod az én oldalam.

A weboldalakat egy automatizált szörfprogram segítségével tudod meglátogatni, miután bejelentkeztél a T4eo fiókodba. A program elindításához kattints a Szörfölés indítása linkre az oldalsávban vagy az irányítópulton. Az első oldal ami megjelenik egy úgynevezett Kezdő oldal hirdetés, amely egy fizetett hirdetés. Ennek a hirdetésnek a megtekintése után kezdődik el a Forgalomcsere hirdetések szörfölése.

A forgalomcsere programot igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a szörfölés lehetőleg egy kellemes időtöltés legyen és NE egy unalmas kattintgatás. Ezért amikor első alkalommal indítod el a szörfölést, megjelenik egy felugró ablak, amiben kiválaszthatod milyen téma érdekel téged az adott napon elsősorban. A kategóriák kiválasztásához kattints a státuszkapcsolóra és jelöld meg a kategóriákat. Egyszerre többet is kijelölhetsz. Ezután válaszd ki meddig emlékezzen a program ezekre a beállításokra, majd kattints a Mentés gombra. A beállított időintervallumban minden alkalommal amikor megkezded a szörfölést, a kiválasztott kategóriákba tartozó hirdetések fognak neked megjelenni elsőként és azok közül is először a tartózkodási helyednek célzott hirdetések, ha vannak olyanok. Ha nincs a beállításoknak megfelelő hirdetés, vagy elfogytak az ilyen hirdetések, akkor a továbbiakban véletlenszerűen kapod a hirdetéseket. Ezeket a beállításokat bármikor módosíthatod a Preferenciáim oldalon. Megjegyzés: a tartózkodási helyedet nem tudod módosítani, azt mindig a bejelentkezés alkalmával ellenőrzi és állítja be automatikusan a T4eo. Így ha például külföldön nyaralsz és vannak üdüléssel, utazással kapcsolatos hirdetések a rendszerben, amelyek annak az országnak vannak célozva ahol éppen tartózkodsz, ezeket fogod elsőként látni.

A weboldalak megjelenésekor elindul egy időzítő, hogy minimum 15 másodpercig a hirdetett oldalon tartsa a látogatót. Amikor az állapotjelző sáv a végére ér, megjelenik egy captcha kód, amelyen a továbblépéshez arra a képre kell kattintani, amelyik a képen látható matematikai művelet eredményét mutatja. Ezt követően betöltődik a következő hirdetés és szörfölhetsz tovább.

A szörfölés során forgalomcsere krediteket kapsz, amelyeket felhasználhatsz saját weboldalaid, vagy üzleteid hirdetésére. Ingyenes fiókkal minden második oldal meglátogatása után kapsz 1 kreditet az egyenlegedre, fejlesztett fiókkal pedig minden oldal meglátogatása után kapsz 1 kreditet. Forgalomcsere hirdetések elhelyezéséhez és a kreditek felhasználásához a Hirdetés fülön találsz útmutatót.

Tipp: növeld a forgalmad Jutalmazási programunk segítségével. Hívd meg barátaidat a T4eo-ra és mutasd be nekik Forgalomcsere programunkat. Amikor ők hirdetéseket szörfölnek, Te jutalékot kapsz utánuk Forgalomcsere kreditek formájában. Ingyenes fiókkal 1 kreditet kapsz, amikor az első szintű referáltad 20 weboldalt szörfölt. Fejlesztett fiókkal 1 kreditet kapsz, amikor az első szintű referáltad 10 vagy a második szintű referáltad 20 weboldalt szörfölt. A meghíváshoz használd a Barátok meghívása oldalon található ajánlói linkedet.

Információk a hirdetőkről (fejlesztés alatt)

A szörfölés során minden alkalommal megjelenik egy kép (fotó, logó, vagy avatar) a hirdetőről a felső sávban, amikor új hirdetés kerül betöltésre. Erre a képre kattintva kaphatunk információt a hirdetőről és vehetjük fel vele a kapcsolatot, amennyiben ezt engedélyezi. Az ablakban olyan információk láthatók. amelyeket a hirdető megadott és publikusnak jelölt a Személyes profil oldalán.

Felhasználói vélemények és jelentések (fejlesztés alatt)

Ahogy azt a Hirdetési irányelveinkben írtuk, a minőségi felhasználói élmény biztosítása érdekében megköveteljük hirdetőinktől, hogy minden promóció magas szakmai és szerkesztési követelményeknek feleljen meg. Csak olyan weboldalak hirdetését engedélyezzük, amelyek egyértelmű, professzionális megjelenésű és releváns, hasznos és könnyen használható tartalmakhoz irányítják a felhasználót. Viszont arra nincs kapacitásunk, hogy minden hirdetést ellenőrizzünk a hirdetés elhelyezésekor vagy bármikor a későbbiekben. Ezért lehetővé tesszük felhasználóink számára, hogy véleményeket írjanak az egyes hirdetésekhez. Kérjük írd le véleményed bármelyik hirdetett weboldalról – legyen az akár kellemes vagy kellemetlen élmény -, ezzel segítve a többi felhasználót, hogy döntéseket hozhasson a hirdetett oldallal kapcsolatban. Fontos, hogy ezek a vélemények a weboldalra vonatkozzanak és NE a hirdetőre. Ugyanis a rendszerünk úgy van kialakítva, hogy minden véleményt a hirdetett weboldal domain nevéhez kapcsol, így bárki hirdeti ugyanazt a weboldalt (akár egy másik ajánlói linkkel, vagy bármilyen eltérő url címmel), a vélemények mindig meg fognak jelenni. Ezzel támogatjuk azon hirdetőinket, akik valóban értékes weboldalakat hirdetnek és ezzel támogatjuk a felhasználóinkat, amikor valaki olyan weboldalt akar hirdetni, amellyel kapcsolatban már többeknek is rossz tapasztalat volt. Azonban kérünk, hogy ne éljetek vissza ezzel a lehetőséggel és csak megalapozott és releváns véleményeket írjatok.

Továbbá hirdetőinknek a hirdetések elhelyezésekor teljesíteniük kell a Hirdetési irányelveinkben meghatározott követelményeket. Amennyiben olyan hirdetést találsz, amely ütközik irányelveinkkel, kérjük jelentsd azt nekünk. A hirdetés megjelenésekor kattints a felső sávban látható jelentés gombra (piros háromszög felkiáltójellel a közepén), válaszd ki milyen szabályszegés történt, esetleg írj róla további részleteket és kattints a Jelentés gombra. Köszönjük, ha segítségünkre vagy a minőségi felhasználói élmény nyújtásában!

Forgalomcsere program irányelvei

A Forgalomcsere program használatakor a következő irányelveket kell követned.

  • Szörföléskor a böngészőablakot fókuszban kell tartanod, ellenkező esetben a számláló megáll és csak akkor folytatódik, amikor újra fókuszba kerül az ablak.
  • A hirdetés megtekintése csak akkor lesz érvényes és elszámolható, amikor az időzítő lejártát követően kiválasztod a helyes captcha képet. Ellenkező esetben nem írjuk jóvá a megtekintésért járó kreditet. Rontás esetén 3-szor van lehetőséged új képet választani, azt követően újraindul a számláló.
  • A szörfölés során és a referáltak után kapott krediteket CSAK a saját weboldalad és üzleteid hirdetésére használhatod fel. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy az így kapott krediteket üzletszerűen értékesítésed vagy mások hirdetéseit jeleníted meg ezek felhasználásával, a fiókod azonnal felfüggesztésre kerül és elveszíted minden (ki nem fizetett) jövedelmed és a referáltjaidat is!
  • A szörfölés során NEM használhatsz hirdetésblokkoló bővítményt / alkalmazást
  • A hirdetésekhez írt véleményeknek megalapozottnak és relevánsnak kell lennie. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy véleményed megalapozatlan és szándékosan kárt akarsz okozni valamely hirdetőnknek, véleménye(i)d törlésre, fiókod pedig felfüggesztésre kerül és elveszíted minden (ki nem fizetett) jövedelmed és a referáltjaidat is!