Jusson eszedbe, ha nem hirdetsz borzasztó dolog fog történni: SEMMI!

Aki komoly pénzt akar keresni az interneten, annak szüksége van forgalomra, vagyis az oldalára, blogjára, legrosszabb esetben reflinkjére irányított látogatókra, hogy toborozni tudjon. Ha nincs rá pénzed, hogy forgalmat vegyél, akkor valahogy meg kell dolgoznod érte, vagy ha pénzt akarsz spórolni, akkor fel kell építened egy forgalomcsere hálózatot, ahonnan a referáltjaid után is kapsz krediteket, amikért hirdethetsz.
A forgalom megszerzésének legolcsóbb módja, ha forgalomcseréken szörfölsz, vagyis mások által hirdetett oldalak megnézésével krediteket gyűjtesz. Ezekért a kreditekért Te magad is hirdethetsz akár több oldalt is. Persze nem mindegy, hogy mely oldalakon szörfölsz. Én az alább felsorolt forgalomcsere oldalakat ajánlom.

Jelrendszer:
A pénzszörf oldalakon némi pénzt is lehet keresni, a kapcsolati oldalakon privát üzenetet lehet küldeni a tagoknak.


EasyHits4U (pénz, kapcsolati)

Az oldal használatához készítettem egy bemutató videót.

Online: 2003 óta, Admin: ismeretlen, Tagok: ~1.000,000 fő
Szörf arány: 1:1, Számláló: 20 mp
Refjutalék free tagoknak: 10-5-3-2-1% (5 szint) kredit, 20% eladás
Minimum kifizetés:  $3, Fizetési processzorok: 
Extra: 1,000 oldalanként $0.3 kereset


TrafficG

online: 2001 óta, Admin: Peter Kelly, tagok: ~200,000 fő
szörf arány: 1:1, számláló: 15 mp
Refjutalék free tagoknak: 10-10-10-10-10% (5 szint) kredit
Extra: –

23 hozzászólás a(z) “Forgalomcsere” bejegyzéshez

 1. DomiTeam

  Sziasztok!

  Gratulálok mindannyiunknak, remélem mindenki az 1:1 arányú oldal megtekintéseket nyomta… csak a fair play kedvéért…

  Húú lacy83 ezek szerint minden nap 8-szor pörgette végig a 25-ös etapokat 🙂 – Te jó ég…

  Várjuk a következő megmérettetést 😉

  – Domiteam (Zoli) –

  Válasz
 2. DomiTeam

  Üdv ismét!

  Már meg is kaptam a PayPalomra az 5. helyezettnek járó 0.5 $ nyereményt 😀

  😉 – Köszi 🙂

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Köszi a visszajelzést! Na meg persze a kattolást is 🙂
   lacy83 Premium tag, úgyhogy ő csak 1:1 arányú kattolást tud csinálni 😉

   Válasz
 3. Lacy83

  Sziasztok!
  Köszönöm a nyereményt meg is kaptam $4 Paypalra!
  A Nyerteseknek pedig Gratulálok!

  Válasz
 4. uranusz60

  Sziasztok!
  Köszönöm, megkaptam $0.50 Paypalra!
  Mindenkinek, főleg a nyertesnek gratula!!

  Válasz
 5. zoli

  Sziasztok nem tudom hogy jo helyre irok e a cash surfing network-t szeretnem kiprobalni es az lenne a kerdesem hogy mennyit kell surfolni hogy fizesennek erte es fizet e egyaltalan ez az oldal? a segitseget elore is koszonom

  Válasz
 6. doqxstudio

  szia Zoli!
  CSN sajnos free tagoknak nem fizet már. elméletileg össze lehetne kattolni a tagság árát + a kikérés, de ha megint megváltoztatják a feltételeket, akkor baj lesz. szerintem kár vele próbálkozni.

  Válasz
 7. Zsolt Szabo

  Sziasztok!
  Ezeken a forgalomcsere oldalakon kívül nincs más megbízható, amivel pénzt lehet keresni? Igen, csak a pénz érdekel, a hirdetések meg a többi nyalánkság csak másodlagos. 😀

  Válasz
 8. zoli

  Üdv ha napi mondjuk 1 órát csinálnám és csak ezzekel az oldalakal amik itt vannak ugy kb. mennyi keresnék azalatt az egy óra alatt?

  Válasz
  1. doqxstudio

   tutira nagyon keveset! 😀
   ezeknek az oldalaknak a használata nem csapódik le közvetlenül pénzben, inkább toborzásra fókuszálj velük!
   döntsd el, mennyi időt szánsz az online üzletekre naponta és töltsd el ezt az időt következetesen minden nap ezzel. legyen mindenféle oldalad, amiket hirdetsz és 1 év múlva ugyanannyi napi időráfordítással többet fogsz keresni, mint a kezdetekkor.

   Válasz
 9. pisti87

  Üdvözletem!

  A SmileyTraffic fizetett mostanában valakinek? Én május 7-én kértem kifizetést ($20), és azóta nem érkezett meg. Az oldalon küldött üzenetre és e-mailre sem válaszonlak.

  István

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia! Köszi a visszajelzést! Nem tartom valószínűnek, hogy túl sokan használnák az oldalt és még kevesebben akarnak ott pénzt keresni. Akik használják, azok valószínűleg csak forgalomcserének.

   Válasz
  2. doqxstudio

   biztosan sokan használják az oldalt, nem véletlenül van az ajánlottak között, mert most 55,496 az Alexa rangszáma, de lehet, h inkább az autoszörf részét pörgetik az emberek.
   a szabályzatban 1-72 óra kifizetési határidőt írnak, ennél többet nem tudunk és nem fogunk tudni, mivel mi is forgalomcserének használjuk és nem akarunk vele keresni.

   Válasz
   1. pisti87

    Leginkább az a probléma, hogy az Admin nem tartja be, amit ígér, és nem lehet vele kommunikálni (legalábbis az én tapasztalataim szerint). Az is érdekes, hogy a szabályzatban 1-72 óra határidőt írnak, a kifizetést visszaigazoló e-mailben pedig már 1-28 napot. De az is rég letelt már, az azóta már másodszor is elküldött kérdésemre pedig több mint két hete nem válaszolnak. Egyébként az MTV fórumán is panaszkodott valaki az oldalra hasonló okok miatt.
    Ezek után honnan tudjam, hogy egyáltalán célba érnek-e a hirdetéseim? Lehet, hogy régen jó volt az oldal, de most nem nagyon tűnik annak. Részemről én addig nem használom tovább, amíg legalább nem reagálnak az e-mailemre.

    Válasz
    1. pisti87

     Kifizették a pénzt végül. A szabályzat azt is írja, hogy ingyenes tagoknak vagy vásárolni kell valamit az oldalon, vagy legalább 8000-szer kell hirdetni a ref. linkjüket ahhoz, hogy kifizetést kapjanak. Ez elkerülte a figyelmemet. Az utóbbit megtettem, és egy hétre rá kifizettek. Úgyhogy nincs gond, de azért az e-mailre válaszolhattak volna.

     Válasz
 10. Darkvadasz

  Én nagyot csalogattam az oldalba ahogy jó indult úgy nem fizette ki mikor a sutpornak írtam az válasz az volt költsem el a pénzt a oldatra bocsánat hagy határoztam le hogy mit szettnék!A megdolgozott pénzem máig napig nem láttam!Már oldalra le mondtam és pedig szettem fel járni!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.