Jugl – 50 euro ingyen akár havonta

A Jugl.net egy német közösségi oldal, ami részben hasonlít a megszokott közösségi oldalakhoz, részben pedig jelentősen eltér, ugyanis a tagok pénzt kereshetnek a használatával.

 • Itt is van messenger, amivel lehet egymásnak üzenetet, képeket, videókat, hangüzeneteket küldeni
 • Egyedülálló bónuszrendszere van, vagyis többféle bevételi lehetőséget is nyújt a tagoknak. Pl. pénzt kapsz amikor valaki kedveli egy posztodat.
 • Nincsenek kellemetlen felugró hirdetések
 • Az egyedüli hátránya talán az, hogy jelenleg még csak 3 nyelven olvasható az oldal (angol, német, orosz), de egymással természetesen lehet magyarul kommunikálni és van magyar fórumrész is. A magyar ismerősök posztjait is magyar nyelven látjuk természetesen (már ha úgy írják).

Milyen bevételi lehetőségek vannak:

Hirdetések, bannerek megtekintése után kapott juttatás. Az oldalon rengeteg hirdetés van (egy külön szekcióban), a bannereket pedig akár óránként újra meg lehet nézni. Csak ezzel összehozható akár napi 2 euro vagy még több.

Pénzt kapsz, amikor valaki kedveli (like) egy posztodat. Tehát érdemes minél többet posztolni, mert a like-okkal pénzt keresel.

Videók megtekintése után kapott juttatás. Videók, vagyis az azok elején lévő hirdetés megtekintéséért is pénzt kapsz. Ezekből is rengeteg van.

Jutalék a meghívott barátok, ismerősök után. Minden meghívott tag után bruttó 1 eurót kapsz (ennek standard tagok a 60%-át, prémium tagok a 70%-át kapják meg), amikor kitölti a profilját. Továbbá amikor a meghívottad bármilyen bevételt szerez, abból is részesülsz. Tehát amikor hirdetéseket néz vagy like-okat kap, te jutalékot kapsz.

Ugye milyen hihetetlen? Nekem is az volt, de kipróbáltam és működik. Ingyenes tagként akár egyedül is szépen lehet keresni, messze többet mint bármelyik ptc vagy faucetoldalon (kb. 1.5-2 hónap alatt meglehet az 50 euro). A prémium tagság is csupán 4.99 euro egyszeri költség, ami élethosszig tart, ezzel 10%-kal növekszik a bevételed. De ha meghívsz néhány ismerőst, akkor akár havi több száz eurót is kereshetsz.

Ha szeretnél csatlakozni, kattints IDE és regisztrálj, majd küldj egy üzenetet a kapcsolat menüből és segítek. Több videó is van, amikben részletesen benne van hogyan kell használni az oldalt. De hamarosan itt a blogon is írok egy segédanyagot az oldal használatához.

8 hozzászólás a(z) “Jugl – 50 euro ingyen akár havonta” bejegyzéshez

 1. Magdi

  Szia! Jól hangzik. A kérdésem hogy van-e minimum kifizetés, és hova lehet kikérni?

  Válasz
 2. Tom

  Szia!

  Ez túl jól hangzik nekem, vajon mennyire lesz fenntartható egy ilyen rendszer? Végül is a hirdetésekért fizetés az oké, de ha túl sokat fizetnek, azt nehezen tudják sokáig megtenni, vagy tévedek? Plusz a jutalékok. És a like-okra végül is honnan jön a pénz? Mindennel együtt nekik hogyan éri ez meg, ha (sok kattintással és igen aktívan is, de) ennyit lehet keresni vele?

  Félreértés ne essék, nekem is szimpatikus, és nem vészmadárkodni akarok, ráadásul nem is olvastam jobban utána egyelőre, csak hát muszáj óvatosnak lenni. Az persze igaz, hogy a közösségi marketingben nagy pénz van, Németországban meg szintén, szóval nem tartom kizártnak, hogy jó lehetőség. 😀

  Valószínűleg regisztrálok alád, aztán meglátjuk, milyen. De mindenképpen érdemes ezeket végiggondolni. Én is csak akkor ajánlok szívesen valamit (szóval úgy gyűjtök referáltakat), ha magam eléggé meg vagyok győződve a dolog hitelességéről.

  Mindenesetre köszönjük az infókat!

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Igen, nekem is ez volt az első gondolatom, hogy ez túl szép hogy igaz legyen 🙂 Hosszú távon nem is hiszem, hogy ez így fenntartható lenne, mert kétlem, hogy annyi reklámbevétel lenne ami ezt a sok juttatást fedezné. Két eset lehetséges. Az egyik, hogy az oldal egy ponzi és csak arra mennek, hogy minél többen vásároljanak prémium és prémium plusz tagságot, de amint apadni kezd a vásárlói kedv, jönnek a problémák. A másik, hogy valóban egy új, komoly közösségi oldalt szeretnének létrehozni, amihez tagokra van szükség és így próbálják becsalogatni az embereket. Ez nyilván most nem éri meg nekik, de ha beindul az oldal, busásan megtérül a kezdeti befektetésük. Bármelyik is igaz, részünkről nincs túl nagy jelentősége, hiszen akár ingyenesen is használható az oldal, szóval ha idő előtt bebukik, akkor max a munkánk veszett kárba. A Prémium tagság csak 5 euro, szóval ha azt megvesszük és vége, akkor se ér túl nagy jár, Prémium plusz tagság vásárlását pedig én csak akkor javaslom, ha már kerestél annyit amiből megveszed.

   Válasz
  1. Admin Szerző

   Számomra érthetetlen módon lejárt az oldal SSL tanúsítvány, ezért vannak most elérési problémák. Egyelőre nem kaptam semmilyen magyarázatot arra, hogy ez miért van.

   Válasz
 3. Magdi

  Nekem azt jelzi a rendszerem, hogy nem vagyok egyedül, és ellophatják az adataimat. Még nem léptem be, nekem is gyanús az egész. Hogy lehet az, hogy átírom az országot, és megint megnézhetem a reklámokat. Ez csalás, és egy komoly oldal ezt nem engedné meg. Mi van az adózással? Valaki azt írta hogy le kell adózni, egy másik szerint nem kell, mert a cég adózik. Na de amit te kapsz az más téma!

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Adózási kérdésekben én nem tudok tanácsot adni. Én is úgy értesültem, hogy a cég befizeti az adót a kifizetett pénzek után, de hogy ennek mennyi a valóságalapja azt nem tudom.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.