Mi az a Védett oldal?

A védett oldalak olyan, jelszóval védett bejegyzések vagy oldalak, amelyek csak azon felhasználók részére érhetőek el, akik megkapják hozzá a jelszót.

Miért védett egy oldal?

Erre a védelemre két okból lehet szükség:

 • Bizonyos információkat egyes oldalakkal, programokkal kapcsolatban csak a referáltjaimmal szeretném megosztani.
 • Vannak olyan belső információk, amelyekhez csak az NJM Klub tagjai férhetnek hozzá.

Hogyan juthatok hozzá a jelszóhoz?

Hogyha az én referáltam vagy az adott programban, amelyikhez tartozó anyag jelszóval van védve, akkor a jelszót automatikusan megkaptad tőlem levélben. Ha az én referáltam referáltja vagy, akkor pedig a szponzorodtól kell elkérned. Ha nem tudod, hogy az én alsó vonalamba tartozol-e, akkor küldj egy emailt a neveddel, felhasználóneveddel és az ott használt email címeddel és utánanézek. Bár nem túl nagy a valószínűsége annak, hogy nem szereznél információt arról a tényről, hogy az én mátrixomban vagy.

A Klubtagoknak szóló információt csak az NJM Klub tagjai olvashatják el. Ehhez minden hónapban megkapják a jelszót. Ezt a jelszót máshogyan nincs mód megszerezni. Ha szeretnél NJM Klubtag lenni, itt olvashatsz róla bővebben:
http://net-jobs-money.com/nyitolap/njm-klub/

5 hozzászólás a(z) “Mi az a Védett oldal?” bejegyzéshez

 1. mikula mihályné

  Nagyon örülök hogy idetévedtem az oldaladra, fantasztikus, hogy mi minden tájékoztatást adsz. Vajon a zeeknek tényleg vége? mert szóval hitegetnek.

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia!
   Örülök hogy tetszik a blogom, viszont a hozzászólásod második részét törölnöm kellett, ugyanis megsérti a blogom felhasználói feltételeit. Kérlek olvasd el azt is és akkor tudni fogod hogyan kell ajánlanod egy új oldalt.
   http://net-jobs-money.com/nyitolap/felhasznaloifeltetelek/
   A zeek már a múlté, én nem fűznék hozzá reményeket. Van helyette sok új jó program itt a blogomon is.
   Jó olvasást kívánok!

   Válasz
 2. Judit

  Szép napot!
  Beregisztráltam az AddWallet-be. Mivel látom, hogy védett oldal, így szeretném kérni a jelszót, és az eddigi hírleveleket.

  köszönöm…

  Válasz
 3. Illésné Sári

  Szia! Regisztem 2 oldalon is . A PowerAdCash, és majd 16 án induló Advertise-én . Szeretném kérni a jelszót. A hirleveleket is köszönöm amiket kapok mindig elolvasom. Nagyon jók.

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia Sári! Jelenleg az NJM Klub tagjainak szóló cikkek vannak jelszóval védve, amihez természetesen csak a klubtagok kaphatnak jelszót. Ezen kívül még az SFI cikkek védettek, de azokhoz is csak az SFI tagok kapnak jelszót. Az összes többi anyag elérhető mindenki számára.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.