Online Pénzváltók

Online pénztárcák közötti pénzmozgatás

Az online pénztárcák között nincs közvetlen átjárás, mint a hagyományos bankok között. Tehát azt nem tudjuk megtenni, hogy mondjuk a PerfectMoney számlánkról küldjünk pénzt egy PayPal számlára, vagy egy bitcoin pénztárcára. Egyedüli kivétel ez alól a fent említett Uphold, amely lehetővé teszi a pénzküldést másik bitcoin pénztárcára is a bitcoin hálózaton keresztül.

Amennyiben a többi online pénztárca között szeretnénk pénzt mozgatni, szükségünk lesz egy online pénzváltóra, valamint olyan esetben is szükségünk lehet rá, amikor egy olyan pénztárcára szeretnénk pénzt feltölteni, amelynél ninsc lehetőség banki utalással vagy bankkártyával való feltöltésre.
Ezek közül én kettőt ajánlok, amiket már többször használtam.

Changer

Changer.com - Instant Exchanger

2009 óta működik ez a pénzváltó és a legutolsó változás óta leginkább a digitális valutákra szakosodott. Lehetőségünk van PerfectMoney dollárunkat Bitcoin-ra vagy más coin-ra váltani és ugyan így visszafelé is működik, vagyis bitcoin-ért vehetünk PerfectMoney dollárt. A váltás költségei alacsonyak és ami nagyon jó benne, hogy instant vagyis azonnali a váltás 🙂
Ezzel a váltóval például feltölthetjük úgy a PerfectMoney számlánkat, hogy először feltöltjük bankkártyával az Uphold számlánkat, majd a bitcoin hálózat és a Changer.com segítségével átváltjuk a pénzt PerfectMoney dollárra.

A tranzakciók díjairól a főoldalon tájékozódhatunk.

RChange

2013 óta működő pénzváltó, amely USD alapú fizetési processzorok között tesz lehetővé váltást. Legfőbb előnye, hogy egyéb processzorokról, mint pl. a PerfectMoney vagy SolidTrustPay, lehetőségünk van átváltani a pénzt PayPal számlára.

A tranzakciók díjairól a főoldalon tájékozódhatunk.

9 hozzászólás a(z) “Online Pénzváltók” bejegyzéshez

 1. djnorby

  hello admin!szeretnék kérni egy kis segitséget!payeer számlámra szeretnék rakni 20$-t mert sajnos nem tudom feltölteni mert ki vették a mastercardot és most csak visával lehet befizetni!nekem az nincs!
  hogy tudám feltölteni?van neteller számlám!

  Válasz
   1. zoli

    üdv szeretnek segitseget kerni penzvaltasban netelleren van 75 dolllar azt szeretnem paypalra atvaltani mivel ha netellerol kerem ki bankszamlara akkor az 10dollarba kerul paypalon meg ingyenes egyszer mar segitett nekem ha most is tudna az jo lenne ha kell adokerte par dollart akkor is olcsobb ugy

    Válasz
    1. Admin Szerző

     Nem garantálom, hogy emlékezni fogok a kérésre, szóval javaslom kérdezz rá később újra a Kapcsolat oldalról küldött üzenetben 😉

     Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.