PaidVerts – Kedvező változások

Bevallom őszintén, hogy amikor megláttam, hogy újabb “nullázás” következik a PaidVerts-en, nem jutott eszembe, hogy átolvassam a teljes hírt, amit ezzel kapcsolatosan írtak a MyTrafficValue fórumon, ezért csak azt a kevés információt írtam le az előző bejegyzésben az újraindításról, amit a rövid leírásban találtam.  Viszont mezozoli klubtagunk egyik levelében felhívta a figyelmem, hogy kedvező változások is lesznek és várhatók a MyTrafficValue-n, ezért ma elolvastam a teljes hírt, ami olyan hosszú volt, hogy gyanítom nem sokan olvassák el.

Az egyik legjelentősebb változás, hogy megszüntették a Fast track befektetéseket. Ez két okból is kedvező.

 1. ezután a bevételnek azt a részét, ami ezekbe a befektetésekbe áramlott, ezután másfelé fogják szétosztani. Ha jól értelmeztem, akkor a 20% (első körben) a részvényekre lesz kiosztva, vagyis ezáltal magasabb osztalékokra lehet számítani, másrészt ez a hír emelheti a részvények árfolyamát. Azért írtam, hogy első körben, mert a 80% jelenleg a még élő Fast track befektetésekre megy, de amikor ezek elfogynak – mivel nem lehet új befektetéseket elhelyezni -, akkor valószínűleg ennek a 80%-nak a nagy része is az osztalékra fog menni. És ez már elég jó ok arra, hogy emelkedjen a részvények (Royalty positions) árfolyama.
 2. a Fast track befektetések adták a MyTrafficValue HYIP jellegét, és ez volt az egyik fő akadálya annak, hogy legalizálni lehessen a programot. Mark (a jelenlegi ügyvezető) állítása szerint folyamatosan arra törekszenek, hogy teljesen legalizálni tudják, és ezáltal a bankok és nagyobb befektetők is szóba álljanak velük.

PaidVerts restart sem úgy történt most, ahogyan eddig. A jelenlegi restart után mindenki eldöntheti, hogy mit szeretne csinálni a BAP pontjaival. Három választás van.

 1. Konvertálják át MTV részvényekké (RP-k), ebben az esetben 200 BAP után adnak egy RP-t.
 2. Váltsák át készpénzre. Az összeg, amit a BAP-okért fizetnek, mindenkinél ki van írva a PaidVerts fiókjában.
 3. Még vársz a döntéssel (maximum 6 hónapig) és valamikor később választasz az első két lehetőség közül.

A következő változás a PaidVerts-et érinti. Ezek után a hirdetési csomagokat (Bulk ad) $1-ért lehet megvásárolni újra a korábbi $1.05 helyett, viszont most már csak 2400 BAP-ot kapunk a korábbi 3100 helyett minden csomag után, ami azt jelenti, hogy 155% helyett 120% lesz a profit, viszont ezáltal fenntarthatóbb lesz a rendszer. Ezzel kapcsolatban is van még egy kedvező változás. Ugyanis aki vásárol egy vagy több ilyen csomagot, annak a vásárlást követő 14 napig nem kell BAP adót fizetnie, ami napi 100 BAP.  Ez elsősorban a kis pénzűeknek hozhat gyorsabb növekedést a számláján, mivel ezzel 1400 BAP-ot spórolhat meg.

Nem tudni hogyan fognak reagálni az emberek ezekre a változásokra, amennyire én láttam a fórumban, többen üdvözölték. Ez az első osztáson is meglátszik, ugyanis én még a restart előtt vásároltam 5 hirdetési csomagot próbából az egyenlegemen lévő pénzből, amiért akkor még 15500 BAP-ot kaptam. Így a második BAP csoportba kerültem, és ma ezeket a hirdetéseket kaptam:

pv

és csak ezután jött a rendes napi osztás.
pv1

Az egyik fórumon pedig azt olvastam, hogy a 6. csoportnak (180k+ BAP) $3.2-t osztottak, ami 4% körüli hozamnak felel meg. Ez így nagyon szép lenne, meglátjuk milyen lesz a folytatás…

 

23 hozzászólás a(z) “PaidVerts – Kedvező változások” bejegyzéshez

 1. Rex12345

  Egy kérdés. Nem lehet valamilyen úton módon payza-ról paypal-ra küldeni pénzt? :/

  Válasz
   1. asd

    Ilyen paidverts hírekről, változásokról…
    és az lenne a kérdésem hogy van a micro ad pack (paidvertsen) megszűnt?

    Válasz
    1. Admin Szerző

     Ja értem. Csak akkor szoktam írni egy oldalról, amikor jelentős változások vagy kedvező fejlemények vannak. A fenti hír óta nem tudok semmi jelentősebbről, leszámítva hogy megszűntek a micro ad pack-ok. Erről azt írták, hogy túl sok volt a csaló, azért szüntették meg. Helyette viszont van 0. csoport, ahol már 100 BAP-tól lehet kapni fizetős hirdetéseket állítólag.

     Válasz
 2. bagi83

  Igen,a csalók miatt megszűntették és ezzel együtt a bap piac is korlátozásra került. Ahhoz hogy valaki bap-al kereskedni tudjon 12000 pontra vagy afölöttire van szüksége,tehát csak a második csoporttól elérhető a piac. A részvények és a bap is emelkedő tendenciát mutat,és szerintem az első osztalék után jelentősebb áremelkedések is lehetnek,ami már igazán ránkférne. ☺

  Válasz
 3. gabor

  sziasztok szeretnem megerdeklodni hogy havasarolok 5 darab 1 dollaros reklamcsomagot akkor azert 6 dollar ertekben fogok hirdeteseket kapni? es ha igen ezt egybe kapom meg vagy tobb napig tart a valaszt elore is koszonom

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia, igen $6 értékben fogsz kapni hirdetéseket, de nem egyben, hanem több apró részletben. Ez a jelenlegi tendencia mellett hónapokat jelent.

   Válasz
 4. Magdi

  Érdeklődnék milyen most a Paidverts, még mindig van nullázás? És az MTV fizeti a hozamot? /egy ideig passzoltam őket/. Köszi a választ!

  Válasz
  1. bagi83

   Az MTV továbbra sem fizet osztalékot a részvényekre pénzhiány miatt. Az RP (kötvény) árak szinte a padlón. $0.0012/darab. A Paidverts nagyon minimális osztást ad, a 20 milliós csoportban kb. 10 dolcsi,ami azt jelenti hogy lejebb csak néhány centet,nem éri meg jelenleg ott semmit se csinálni. Mentségükre szóljon hogy a kifizetés zavartalan,márha eljut valaki oda hogy kikérjen. 😀

   Válasz
  2. pisti87

   Én viszonylag sűrűn tudok kikérni 1 $-okat Payeer-re (7. csoport), és a kifizetési bizonylat feltöltéséért kapott BAP-ok fedezik a tranzakciós díjat. De attól még messze vagyok, hogy a befektetésem megtérüljön, és így nem is fog ez hamar bekövetkezni. Sajnos a részvényárak és a visszaosztás is lassan, de folyamatosan csökken, ahelyett, hogy növekedne.

   Válasz
 5. Kusztos Benedek

  My Traffic Value Royalty Positions: 1,118 van nekem. Mit tudok ezzel kezdeni?
  Kösz a választ!
  Csak ma találtam rá erre a blog-ra!!

  Válasz
  1. bagi83

   Átválthatod bap-ra,vagy eladhatod pénzért,de nagyon alacsony az árfolyam,nem sokat kapnál érte,kb $1.118 dolcsit.

   Válasz
 6. Magdi

  Sziasztok! Megváltozott a Paidverts arculata, ez mit hozott magával? Élnek még a BAP-szintek? Én már 180 pontra is kaptam hírdetést. Írnátok róla valamit?

  Válasz
  1. bagi83

   Számos változás volt. A csoportok megmaradtak illetve bevezettek külön osztásokat aktivitástól függően. Minden tevékenységeddel növeled az APS pontszámod. Az 1%-os csoport a legmagasabb,itt a legmagasabb a külön osztás. Továbbá a refek után is jár külön pénz a jutalékokon kívül amennyiben aktívak. Ezutóbbi kétséges. Az ingyen bapokat visszavették,majdnem nincs is,hacsak nem játszol valamivel vagy teljesítessz offereket és ezért kapsz plusz begyűjthető bapot. Őszintén szólva egy új regisztrálónak esélye sincs elérni bármit is,ha csak nincs tele a zsebe. Ez így hirtelen csak a régi tagoknak kedvez,mint nekem aki a kezdetek óta csinálja,így bent vagyok az 1%-ban,nem igazán van mit teljesítenem már. Az osztások nem változtak,továbbra is alig ad valamit.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..