63 hozzászólás a(z) “PerfectMoney – Regisztráció” bejegyzéshez

 1. Brett

  Nö rászántam magam, hogy az Xchangerrel utalok át az STP-ről a PM számlámra. 20 dolcsiról van szó. Éjszaka 1 órakor inditottam a tranzakciót az Xchanger szerint sikeres volt. Ma nézem a PM számlát és semmi! Megnézem az STP-t és ott van, hogy -20 dollár pending! Mi a bánatos franc tart ennyi ideig, hogy 9 órája függőben tartják??? Én azt hittem ez instant. Egyre jobban tele a hócipőm az STP-vel!!!

  Válasz
  1. Brett

   Ja, a másik amin agyilag fel tudom …szni magam, hogy egy programnál ott a We accept STP logo, de amikor be akarok fizetni, és az STP-n rákattintok a checkout gombra az STP egy piros betűs üzenettel beint, hogy ő már pedig nem hajlandó ide pénzt átutalni, vegyem fel a kapcsolatot a kereskedővel. 🙁 Bár ez lehet, hogy nekem talán jobb is, mit tudni, hogy az STP-nek miért nem tetszik az adott program.

   Válasz
  2. Brett

   Hát ilyen nincs!!! Még mindig pending!! Még ha 10.000 vagy 100.000 dollárról lenne szó! Most nézik a CIA-nál, Meg az FBI-nál hogy nem-e a 20 dollárom narkóból származik és tisztára karom mosni a STP-n. 😛 Ezek nem tudják azt a régi mondást, hogy: Time is money?!? mennénem már a bü…áhh szétrobbanok!!

   Válasz
   1. Brett

    Persze, hogy még mindig pending! 🙁 Lehet, hogy azért mert nem working day van? De elektronikus utalásnál általában ez nem számít…de legalább a xchangen felugorhatott volna valami ablak, hogy te barom ez kb ennyi meg ennyi óráig, napig fog tartani! 🙁 Csak tudja valahogy atmúvolni a pénzemet a PM-re, úgy ott hagyom ezt a szar STP-t, mint Szent Pál az apostolokat!!!!

    Válasz
 2. Csori

  Nekem olyat csinált az egyik hyip, hogy STP-ről betudtam fizetni, de kikérni már nem. Át kellett váltani Perfect Moneyra vagy EgoPaybe és 90°%-ba került, szinte nem maradt semmi. .biz-be nem érdemes befektetni csak .com-osba.

  Válasz
  1. Brett

   Igazán szabályt nehéz felállítani, igaz csak idén május óta foglalkozom komolyabban online biznisszel, egyelőre csak körvonalozódnak dolgok, stratégiák (mind olvasás útján, mind saját tapasztalat alapján), de .com-os oldalak is meg tudnak néhány nap alatt bukni mint Rottenbiller és .biz is működhet jól. Bár tény, hogy a jó, megbízható, régóta futó programok azért valóban ált. .com-ok vagy .org-ok. pl. most nézve az Allhyipmonitors-t a Sustain-roi.com 8 nap alatt elszállt, a Hotcash.biz 25 napja fut, ami annál is érdekesebb, mert ez tipikus nagyon rövidtávú, óránkénti sok-sok százalékot fizető program. Márpedig az ilyen programok a vicc kategóriába tartoznak, nem csak a hozamok jönnek óránként, hanem azt élettartamuk se több óráknál (kis túlzással) 😀

   Válasz
 3. Admin Szerző

  Látom Brett a türelem nem a legnagyobb erősséged 🙂
  Tehát az STP-nek és a PM-nak semmi köze nincs ahhoz, hogy a pénzváltás mennyi idő alatt valósul meg. Mivel az xChanger a pénzváltó, ezért ő szabályozza, hogy mikor küldi át neked a PM számládra.
  Az első pénzváltásnál ez ilyen kis összeg esetén is több nap, ugyanis manuálisan ellenőrzik az STP számládat és csak utána hagyják jóvá a váltást. Ezt követően jön a másik kérdés, hogy a PM számlájukon van-e éppen annyi pénz, amennyi neked kell. Ha van elküldik, ha nincs, akkor várnod kell amíg tesznek rá valahogy, vagy abba az irányba vlt más valaki.
  Én pár hete váltottam STP-ről PM-ra $200-t és több mint 1 hét volt. Viszont az xChanger-en kiírják éppen milyen stádiumban van a váltás és hogy mikorra várható. Persze nekem is 48 óra volt kiírva és ugye picit túllépték. De én nem izgultam különösebben, mert már többször váltottak nekem és eddig még mindig megkaptam.
  Szóval nyugalom, a hosszú élet ritka 🙂

  Válasz
  1. Brett

   …ezután ne csodálkozzon senki, hogy emberek miért utálják a bankokat! :[ Mert végül is valamilyen formában xchanger is bank. Tökölnek itt 20 dolláron. Bezzeg a költségeket instant lekapják! Bocs már, de nekem teljesen illogikus (ala Spock 😀 ), hogy kis összegnél vizsgálódik ennyit az xchanger. Még ha nagy összegről volna szó. Remélem legközelebb nem baszkódnak ennyit!! És igen, türelmetlen vagyok, mert van egy két jó program, ami csak PM-ről meg EGOról fogad el befizetést és szeretném 5-10 dolcsi összeggel kipróbálni.
   Amúgy köszönöm a válaszodat! 🙂 Igaz nem túl megnyugtató…1 hét báh…

   Válasz
  2. Brett

   Ezt meg nem értem : ” Ezt követően jön a másik kérdés, hogy a PM számlájukon van-e éppen annyi pénz, amennyi neked kell. Ha van elküldik, ha nincs, akkor várnod kell amíg tesznek rá valahogy, vagy abba az irányba vlt más valaki.”
   Mi közöm nekik az ő PM számlájukhoz? Neki az az érdekes, hogy én STP-men mennyi van, leszedhető-e. A mai elektronikus világban ez percek kérdése. Van 20 dollár? Van! Oké, akkor transfer át a PM-re. Nem tudom ki csinálta az xchanget de egy nagy idióta lehetett az biztos.

   Válasz
   1. Admin Szerző

    Kedves Brett! A pénzváltó ugyan úgy működik, mintha én váltanék neked. Ha az én PM számlámon nincs pénz, akkor Te hiába küldesz nekem STP-re, mert onnan nem tudom átvarázsolni. A PM-ra pedig nem egyszerű pénzt juttatni. Ezért van az, hogyha a PM-ról akarsz STP-re váltani, akkor nem számítanak fel költséget, mert ezzel akarják arra ösztönözni az embereket, hogy abba az irányba váltsanak, hogy nekik kerüljön pénz a PM számlájukra.
    Attól, hogy Te lenyomod a gombot, még a pénznek mozognia kell valahogy.

    Válasz
    1. Brett

     Kedves Zsolti!
     Köszi…igazából nem nagyon értettem meg a pénzváltó működését. Bocs, ha türelmetlen vagyok, de már évek óta internet bankolok, mint sokan mások és egyik bankból utalni a másikba egyszerű és gyors. PayPalt is használok, egyszerű, ügyes és instant. Eddig a programok is vagy instant fizettek, vagy manual, de akkor is a leghosszabb idő 5-6 óra volt, de nem voltam türelmetlen, mert ki van írva 1-24 óra az átfutási idő, tudtam mire számítok. A bank wire esetében is világosan le van írva 3-5 working day. Itt bocs, de most se látok időt, csak annyi van ott, hogy NEW. Nem tetszik.

     Még egy kérdés és nem idegesítelek tovább. 😉

     Nem értem miért jó ez a pénzváltósdi? Miért nem lehet transzferálni közvetlen a különféle processzorok közt? (jó-jó, van egy két példa, asszem az EGO meg a Payza közt lehet/lehetett) Tudom, hogy konkurenciái egymásnak, de ha levonnának valamennyi kezelési költséget mindenkinek jobb lenne, főleg nekünk számlatulajdonosoknak. Mennyivel egyszerűbb lenne, a STP-nél a transfer gombra rányomva megadni a PM-em számlám U azonositóját és pár dollár levonással 2-3 perc alatt ott volna a pénz. Nekem magas ez, mint kacsának a pinpong asztal.:D

     Válasz
 4. Admin Szerző

  Az egy dolog, hogy egymásnak konkurenciái. A fő probléma ahogy ezt már korábban is leírtam a pénz mozgatása. Te hiába nyomsz egy transzfert az STP-n, onnan nem tud átrepülni a pénz a PM bankjába. Ahhoz egy valódi banki átutalás kellene, ami 10-20 dollárok esetén gondolhatod, hogy nem kivitelezhető, hiszen többe kerülne a leves mint a hús.
  Erre ilyen egyszerű a magyarázat. A PayPal-ról se tudsz máshová küldeni pénzt. Magyar vagy bármelyik ország bankjából feltöltheted, mert van azoknál a bankoknál számlája. De ez csak az ilyen nagyobb online pénztárcáknál van így. PM-nak nincs minden ország bankjában számlája és nyilván az STP-nek se, mert túl kicsik még hozzá.

  A NEW azt jelenti, hogy ez az első váltásod. Ezért minimum 2 nap amíg ellenőriznek. Az ellenőrzés meg nem függ a váltás összegétől. Ha 100 ember verné át őket fejenként $20-al, attól nem lennének boldogok.

  Válasz
 5. abacs

  Sziasztok!
  Segítség kellene!
  Teljesen “zöld” vagyok a témához.
  Hogyan tudok a Perfect Money számlámra pénzt küldeni(pl. Mastercardos hitelkártyámról)?

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia!
   A PM számlát csak pénzváltó segítségével tudod feltölteni. Vagy egy másik fizetési processzorról pl. az xChanger segítségével, vagy bankszámláról egy a PM által felajánlott pénzváltó segítségével.

   Válasz
 6. Laci

  Helló, segítene valaki, az történt hogy kb fél éve nem léptem be a számlámra, ma be akartam lépni és id-t kért, nekem egy felhasznállónév van felirva és jelszó, aztán kértem az id-t mailben ,megkaptam beléptem és egy pillanatra látszott a számlám és pár dollár is volt ott, aztán kidobott, ujrabeléptem és minden nulla, de ami a legérdekesebb változott az u számom és a reflinkem is,a többi adatom amit megadtam az stimmel, sajnos nem emlékszem hogy azt a dollárt amit egy pillanatra láttam elköltöttem, vagy ott kéne lennie? de az u szám változást nem igazán értem, köszi ez most mi?

  Válasz
     1. Laci

      régebben is id vel kellett belépni? mert nekem csak felhasználló név és jelszóm volt eddig

 7. Laci

  ok, az rendben, irtam is nekik az a kérdés hol tudnám bizonyitani hogy volt ott dollár, mert a pc ből kértem oda ki még 2013 04 körül, vagy 05 de a pc -ben már az nem látszik vagyis mostmár más a neve de az most mindegy.

  Válasz
  1. Admin Szerző

   A PM számládon is van history (számlatörténet). Szóval ott látnod kell minden pénzmozgást. Nyilván bizonyítani nem tudod sehogy.

   Válasz
 8. Laci

  Igen van history, de az csak tegnaptol mutatja vagyis mióta változott a reflink és az U és többi valuta száma, mintha tegnap nyitottam volna a számlát.

  Válasz
 9. Boguli

  Help!
  Beregisztráltam PM-ra, de 3. napja karbantartás cimszó alatt nem érem el az oldalt..Csak engem nem szeret?

  Válasz
   1. Boguli

    Kérdésed egyben a válasz is volt, köszönöm..ROSSZ linkről próbáltam belépni..:)
    Az U-val kezdődő USD számlám azonositóját kell megadni az oldalon ahonnan ki szeretnék kérni ugye?

    Válasz
 10. Hungarika

  kedves Admin!
  Szeretnék segítséget kérni!
  Már egy hónapja blokkolja a pénzem a Perfect Money,nem tudom mi lehet az oka.Van néhány dollárom azt szeretném átküldeni ,de nem engedi.
  Már írtam is ,de azt írja ,hogy a belső levelezősből írjak ,olyan kor meg a Google fordítóval lefordított szöveget nem fogadja ej,azt írja ki,hogy csak angol szöveget fogad el.
  Hát bevallom már sok problémával találkoztam ,de ez megoldhatatlannak látszik!Már többen próbáltuk megoldani a feladatot ,de sikertelenül!
  Tudnál segíteni?
  Előre is hálásan köszönöm!

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia!
   Miből derül ki az, hogy blokkolja a pénzed? Mert ilyet én még nem hallottam.
   Ennyi infóból nem tudok segíteni. Képernyőfotók kellenének vagy a belépési adataid, hogy megnézzem mit ír ki pénzküldéskor.
   A következő email címre küldheted: admin@poweradcash.net

   Viszont én holnap vagyok utoljára és akkor se leszek sokat gép előtt, szóval csak szeptember elején tudok vele foglalkozni, amikor visszajövök a szabiról.

   Válasz
   1. Hungarika

    Köszönöm szépen a válaszodat!

    Amikor pénzt szeretnék küldeni,beírom az összeget és a U kódot ,
    rákattintok a küldésre ,megjelenik a kiírás alatta:Blocking.
    Így nem tudom elküldeni a pénzemet,vagy akár kivonni!
    Átküldöm a belépési adataidat,segítségedet előre is hálásan köszönöm!
    üdvözlettel:Hungarika

    Válasz
 11. Sallai Béláné

  Üdv Azt szeretném megtudni, hogy ha folyószámláról akarom feltölteni a PM-t mennyi a kezelési ktg, és lehet e közvetlen.Igaz olvastam, hogy valamilyen pénzváltó köztes számlával de ezt nem ismerem, és ott mennyi a ktg. Ha 15 dollárt akarok elindítani a folyószámláról mennyi
  kerül végül a PM-re össz levonások után? Köszönöm

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia! Bankszámláról nem lehet közvetlenül feltölteni csak pénzváltón keresztül és akkor is minimum $300-t.
   $15-t csak úgy tudsz rátenni, ha egy másik processzorról teszel rá pénzt szintén pénzváltón keresztül vagy veszel valakitől PM dollárt.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.