PowerAdCash – Fontos hír – EgoPay SCAM lehet!

Ma tudtam meg, hogy az EgoPay-nél komoly problémák vannak, ugyanis egyre több pénzváltó panaszkodik, hogy befagyasztották a számlájukat és nem teljesítik a kifizetéseket. Ezután vettem észre, hogy az EgoPay már nem támogat semmilyen kifizetési lehetőséget.

Ezért gyors döntést kellett hoznom és mostantól nem lehetséges a befizetés EgoPay számláról a PowerAdCash-re és kifizetést sem lehet már oda kérni.

Elnézést a kellemetlenségekért, de nekünk a PowerAdCash érdekeit kell védenünk!

 

13 hozzászólás a(z) “PowerAdCash – Fontos hír – EgoPay SCAM lehet!” bejegyzéshez

 1. Lacy83

  Köszönjük ezt a fontos hírt.
  Az ilyen és ehez hasonló hírek/információk szerintem mindenkinek lehet az érdeke,és jó ha tisztában vagyunk az ilyen dolgokkal.
  Még 1x köszi 🙂

  Válasz
 2. marta27

  Én hamar a PaidVerts-en az Egopay-os számlámat fel akartam tölteni, de a PaidVerts a fee-re 13$vont le. Így nem tudom melyik a scam.

  Válasz
  1. idlig

   A Paidverts pont a bizonytalanság miatt lépte meg ezt, hogy a tagok ne rajtuk keresztül akarják az Ego-n beragadt pénzüket másra átmenteni.

   A hírhez: meglepő lenne? Cseppet sem. Kankó egy fizetési mód, akárcsak a PM.

   Válasz
  1. Admin Szerző

   Bizony Jo is lépett a hírre, ezért emelték fel 50%-ra a költséget.
   Én még időben léptem, ezért szerencsém volt.

   Válasz
  1. Admin Szerző

   Ez kőkemény üzlet. Én azon csodálkozok, hogy egyáltalán elfogadja a befizetést. Én azonnal letiltottam, ahogy megnéztem az EgoPay számlát.

   Válasz
 3. DomiTeam

  Lehet hogy még nem kell temetni az EgoPayt…

  Ezt írják ha belépünk a walletünkre:

  “EgoPay Members will be experiencing higher than normal review times for all Withdrawals and Deposits as EgoPay is currently conducting a System Migration.
  EgoPay will now be able to provide a more secure network for all members through which to complete their online transfers.
  EgoPays standard review time frames and Service Level Agreements will return to normal and EgoPay appreciates your cooperation and understanding. ”

  Tehát elvileg Rendszer Migrációt folytatnak annak érdekében, hogy még biztonságosabb online pénz transzfereket lehessen rajtuk keresztül majd lebonyolítani. Amint a folyamat lezajlik, minden időkeret visszaáll normál kerékvágásba. Megköszönik az együttműködést és a megértést.

  Hát ennyi meg egy bembi, vagy elhisszük ezt vagy nem… :O

  – Zotya –

  Válasz
   1. Admin Szerző

    Kedves Marika! Amikor egy ismert és sokak által használt fizetési processzor minden indoklás vagy magyarázat nélkül megszünteti a pénzkivonási lehetőségeket és erről még akkor sem ad tájékoztatást, amikor már többen is panaszt nyújtanak be, akkor nem nagyon lehet napokig azon gondolkodni, hogy most mi van, hanem azonnal lépni kell. Ha a LibertyReserve fizetési processzoron lett volna komolyabb mennyiségű pénzed amikor bezárták, akkor most valószínűleg nem írnád azt, hogy korai volt a hírkeltés.
    Egyébként normális esetben amikor ilyen nagyszabású akcióra készül egy fizetési processzor vagy bármilyen komolyabb oldal, azt szokás előre bejelenteni, és nem napokkal később írni egy 3 soros üzenetet a belépőfelületen.

    Válasz
  1. Admin Szerző

   A Paidverts is csak azt csinálta amit jónak látott. Egyébként a befizetéskor mindig kiírja, hogy mennyi a költség, szóval ha még azelőtt megnézed, mielőtt lenyomod a fizetés gombot, akkor valószínűleg észreveszed, hogy túl sok a levonás és még mindig eldöntheted, hogy vállalod ezt a költséget, vagy inkább vársz, hátha mégis rendeződik az EgoPay probléma és minden visszaáll.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..