PowerAdCash – Solo email hirdetés teszt

Csak a napokban derült ki számomra, hogy a Solo email hirdetések nem úgy működnek a PowerAdCash-en ahogyan kellene, ezért írtam a programozóknak. Néhány levélváltás után végre megértették mit akarok (nem egyszerű velük szót érteni 🙂 ) és ha minden igaz tegnap kijavították a szkriptet és most már a kapott email-ben van egy link, amivel a tagok megnézhetik a hirdető oldalát.

Én ezt nem tudom ellenőrizni, mert nem kaptam emailt, ezért kérek mindenkit aki MA kapott Solo email hirdetést a PowerAdCash-ről, hogy kattintson már rá a linkre és nézze meg jól működik-e, vagyis valóban a hirdető oldalára kerül-e. Ha kérhetem készítsetek a megnyíló oldalról egy képernyőképet és küldjétek el nekem az admin@poweradcash.net email címre.

Továbbá azt is ellenőrizni kellene, hogy a hirdetés megtekintéséért kaptatok-e valamit. Akár készpénz jóváírást az egyenlegetekre, akár valamilyen kreditet.

Köszönöm!

33 hozzászólás a(z) “PowerAdCash – Solo email hirdetés teszt” bejegyzéshez

  1. Admin Szerző

   A hirdetés megtekintéséért nem jár semmi (egyelőre), de a szkript tudná kezelni azt is. Azért találták ki ezt így eredetileg, csak ahogy Tamás is írta, ezt a funkciót eddig még senki nem használta ebben a szkriptben 😀
   És már nem is fogja, mert ezt a szkriptet már nem lehet megvásárolni.

   Válasz
    1. Admin Szerző

     Mert már csak az új szkriptet nyomatják. Gondolom nem akarnak bajlódni a régi szkriptek javítgatásával. Szerintem rajtunk kívül más már nem nagyon működik ezzel. Vagy ha működik is az csak vegetál.

     Válasz
     1. DomiTeam

      Eljön az a nap, amikor már mi áruljuk a PAC kijavított scriptjét jó pénzért 😀

 1. aikon

  Hali.
  Milyen levonás van a cash balance-ból.Tegnapi kattintások után $4.95 akármennyi volt, pontosan nem emlékszem, ma meg ennyi:$4.9286.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..