Recyclix – SCAM

Elérkezett az idő, amikor egyértelműen kijelenthetem, hogy a Recyclix SCAM, vagyis már nem fizet, legalábbis egyre több ilyen visszajelzést olvasok a különböző fórumokon. A Recyclix semmiben sem különbözik a többi hasonló csalástól, pontosan ugyanaz a forgatókönyv zajlott le, amit néhányan már ismerünk és nem véletlen, hogy már hónapokkal ezelőtt felhívtam a figyelmet itt a blogon, hogy NE fizessetek be.

Megjelent egy új hír a weboldalukon, amiben a szokásos mentegetőző szöveget lehet olvasni, hogy ilyen meg olyan sajnálatos események meg csalások miatt kerültek ilyen helyzetbe, de majd jól kivizsgálják és utána minden rendben lesz. Senkit se szeretnék elszomorítani, de erre az esély kb. 0%.

Recyclix nagyon jó példa arra, hogy a fondorlatos csalók milyen trükkökkel képesek átverni a tömegeket. Kiállításokon jelennek meg, gyárlátogatásokat szerveznek stb. hogy elaltassák a hiszékeny embereket. De akik kicsit is jártasak az ilyen üzletekben, azok felismerik a gyanús jeleket, amikből bizony egyre több volt az utóbbi időben, és nem véletlenül voltam bizonytalan, már az elejétől fogva. Ez is egy jó lecke volt arra, hogy mire képesek azok az a csalók, akik azzal a szánt szándékkal indítanak egy üzletet, hogy nagy tömegeket verjenek át, és mennyire elfogultak tudnak lenni emberek, akik a figyelmeztetések ellenére is hisznek ezeknek és sokszor még védik is őket.

4 hozzászólás a(z) “Recyclix – SCAM” bejegyzéshez

  1. Roland

    Szerencsère réges régen kiszálltam, profittal. Nagyjából mindenhol ugyan az a forgatókönyv és a jelek is ugyan azok amik arra utalnak, hogy bajság van.Nem örülök neki, hogy igazunk lett és ha valaki visszakeresi akkor is azt kívántam, hogy működjön sokáig és mindenkinek hozzon sok pénzt. De amikor elkezdték a személyi igazolványos trükközést , ott már elég egyértelmű volt, hogy rezeg a léc.

    Válasz
  2. mezozoli

    Szerencsére én is kiszálltam 2-3 héttel azután, hogy Zsolt jelezte problémák vannak. Szerencsémre 34% profittal.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..