njm-btc-header-042

Akár azonnali kifizetés, nincs kifizetési minimum és 5 percenként újra és újra kattolhatod a hirdetéseket.

Mindehhez csak egy Bitcoin pénztárcát kell nyitnod és már kezdődhet is a pörgés!

Bitcoin pénztárca nyitásához Kattints IDE

FaucetHub nyitásához Kattints IDE

A BitCoin-ról és felhasználásáról ITT olvashatsz bővebben.

Az oldalakat az alapján rendeztem különböző csoportokba, hogy hol milyen időközönként lehet gyűjteni.

5 percenként

FIeld Bitcoins  –  KIEMELT –   Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 5 percenként kikérheted. Xapo-ra instant küldi , BTC pénztárcádra hetente, ha van legalább 25.000

Moon Bitcoin  –  KIEMELT –  Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 5 percenként kikérheted, de óránként vagy pár óránként is, ha neked úgy jobb. CoinPot számládra küldi.

WeatherX.coin   KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként + bónuszok. Faucetsystem, vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000.

Chronoxcoin KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

SunBTC KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Time for Bitcoin –  KIEMELT  – Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Bit Fun –  KIEMELT  – Folyamatosan gyűlik az oldalon, és akár 5 percenként kikérheted. CoinPot számládra küldi.

Bitcoinker – Problem –  5-100.000 Satoshi, rangidős bónusz, napi limit 120 klikk, A pénztárcádra küldi vasárnaponként, ha összegyűlt legalább 20.000

TrustBTC – NEW –  akár 888 Satoshi, bónusz, játékok. BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 15.000

StarBits –  5 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

Fautsy –  7 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

xbitcoin –  10 Satoshi. FaucetHub számládra küldi.

BitcoWorld –  NEW –  10-10.000 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BitMoon –  NEW –  15-10.000 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BitcoinTiger  –  NEW – 14-17 Satoshi. Bonus. Napi limit 6 katt. FaucetHub-ra küldi.

Faucetwin –  NEW –  26-52 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BIG BTC WIN –   KIEMELT  –  10 Satoshi + 10 Satoshi Bonus + 30 Satoshi Daily Bonus. Jackpot. FaucetHub-ra kérheted bármikor.

World Of Bitcoin   –  KIEMELT  –  10 Satoshi. FaucetHub vagy Faucetsystem számládra kérheted  2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

Get Your Bitcoin   –  KIEMELT  –   10 Satoshi.  FaucetHub vagy FaucetSystem számládra kérheted 2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

BitHunt   – NEW 20 Satoshi .  Lotto, Játékok. FaucetHub számládra kérheted amikor összegyűlt legalább 100 Satoshi.

IFaucet   – NEW 6 Satoshi 2 percenként.  Lotto, Játékok. FaucetHub számládra kérheted amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

bitcoins for me – NEW –  10 Satoshi, bónusz, játékok. FaucetHub, Xapo, vagy Coinbase számládra kérheted, kifizetés automatikus vasárnaponként ha összegyűlt legalább 500

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

10 percenként

VivaCoins –  NEW15 Satoshi. FaucetHub számládra küldi.

SpeedUp Faucet  – NEW –  24-96 Satoshi.  Bonus. FaucetHub-ra kérheted bármikor.

Yannik Faucet –  KIEMELT  –  Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 10 percenként kérheted, hogy írja hozzá az egyenleghez. Napi 5% Bonus. FaucetHub, vagy Xapo számládra kérheted, amikor összegyűlt legalább 15.000 Satoshi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

15 percenként

FreeBitcoin Win   10-26 Satoshi.  Bonus, Játékok, FaucetHub-ra kérheted bármikor.

CoinDiceWin  –  10-23 Satoshi.  Bonus, Játékok, FaucetHub-ra kérheted bármikor.

BitcoinFaucet Fun  –  18-36 Satoshi. Bonus, FaucetHub-ra kérheted ha összegyűlt legalább 1.000.

Bonus Bitcoin   –  KIEMELT  –  Átlag 22 Satoshi, és bónusz. CoinPot számládra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

30 percenként

Satoshis Online    FaucetHub-ra küldi, 12-250

Free BTC Faucet    NEW –   25 Satoshi. Napi limit 10 katt. FaucetHub-ra küldi.

Bitnyx –  NEW  –  30 Satoshi max,  heti verseny. A pénztárcádra küldi hétfőnként, ha összegyűlt legalább 25.000

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Óránként

Faucethubpro –  NEW10-1.000 Satoshi. FaucetHub számládra küldi.

Free Bitcoin Generator –  NEWmax 800 Satoshi. Napi limit 10 katt. FaucetHub számládra küldi.

FreCryptocurrency –  NEWmax 800 Satoshi. Napi limit 15 katt. FaucetHub számládra küldi.

Cointiply –  NEW  –  18-245 Satoshi Faucet – Roll & Win, Játékok, Offer Walls, PTC. Kikérheted FaucetHub számládra ha összegyűlt legalább 35.000, vagy BTC pénztárcádra ha összegyűlt legalább 100.000

FreeBitco.in –  KIEMELT – Az oldalon gyűjti, 53-5.281.602 satoshi. 30.000-től kérheted ki a BTC pénztárcádra.

Tomy Game  –  KIEMELT  –  Folyamatosan gyűlik, tároló kapacitása 20 Satoshi, Bonus, Játékok.  FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 100.

Daily Free Bits  –  KIEMELT  – 5-200 Satoshi. Az oldalon gyűjti, FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 100

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

2 óránként

CoinPrizes –   KIEMELT  –   10-200 Satoshi. Az oldalon gyűjti, FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 10.000

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

5 óránként

GoodFaucet –  20-100 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

GoldenFreeSatoshi –  20-100 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

15 óránként

Bits-Pays  – NEW –  Több hirdetés lekattintható az oldalon, Flash Ads, Inframe Ads, akár 100 satoshi / click. Daily Bonus, Free Miner Game, Company Shares – 100 Satoshi / share. BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 20.000

Bitter.io  –  KIEMELT  –  BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000. Több hirdetés lekattintható az oldalon. 109-510 gyűjthető hirdetésenként az aktivitástól függően (naponta összesen 3000 is lehet).

1 306 hozzászólás a(z) “Satoshi gyűjtés” bejegyzéshez

 1. erika

  Szia Admin. A coinpotnál kikérhetem a btc-ket pénztárcára vagy van meghatározott összeg?? köszi a választ előre is

  Válasz
  1. Gyulus

   Coinpotnál most vitték le 10000 satoshira a kifizetést ha jól rémlik. Díja nincs.

   Válasz
  1. Gyulus

   Szerintem nem, de nincs is sok értelme, az nagyon kis összeg jelen állás szerint kb 1 USD. Ha jól számoltam:) Én satoshikat kb 100000 nél kérek, persze ahol automatikusan utalják ott nem tudom befolyásolni.

   Válasz
 2. erika

  A litecoint és dogecoint és társait vajon jobban jár az ember ha átváltja bitcoinsra? vagy lehet hogy azok is hamarosan sokat érnek majd?

  Válasz
  1. Gyulus

   Én tavaly átváltottam mindet, kár volt, mert most nagyságrenddel többet érne. Érdemes figyelgetni az árfolyamokat és aszerint dönteni, aztán vagy jól döntünk vagy sem:) Utólag kiderül. Erika: van kedved emailt címet cserélni?

   Válasz
  1. Gyulus

   Van még bőven, de a megbízható és jó oldalak itt fent vannak. Mellesleg ha ezeket becsületesen végigkattintod, akkor pont meglesz a 24 órás műszakod:)

   Válasz
 3. Timi

  Sziasztok Lenne egy kérdésem most nyitottam uphold számlát és nem fogok kapni ilyen hosszu bitcoins pénztárca számot? vagy azonosítót vagy az email címem a pénztárca számom?

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia, minden kártyának saját bitcoin címe van/lehet. Katt a BTC kártyára, Add funds -> with Cryptocurrency -> BTC és ott a cím

   Válasz
 4. Valéria

  Szia. Olyan kérdésem lenne, hogy Upholdra más pénzeket is lehet kikérni? Pl: ethereum, litecoin és ugyan úgy átváltható dollárkártyára?

  Válasz
 5. Timi

  köszönöm megvan. És akkor ez marad végleg ugye ez nem változik?? És még egy kérdés hogy ha pl. kifizetést szeretnék majd kérni akkor meg kell adnom a személyes adataim lakcím meg ilyenek, és remélem nem kapok valami “csekket” ha véletlen nem használom pár hónapig? és fényképet is kér ? azt meg hogyan?

  Válasz
  1. Gyulus

   Timi: Freebitco-in- n összegyűlik, csak ki kell tartani :)Ott nem kizárt, hogy az ezres nagyságrendből nyersz, legalábbis ez a tapasztalat. Manapság már csak apránként lehet gyűjteni, de sok oldalról a sok kicsi előbb utóbb összejön, én is így kezdtem, most kb 0,15 BTC-nél járok, na meg a többi coin. Másik kérdés: sok oldalon van egy limit amitől ki tudod kérni faucethubra a pénzt, ilyen pl a sunbtc is. Ha összegyűlt 1000 satoshi az oldalon akkor tudod átrakni faucethubra. Az sem két nap, bár ott elég jól lehet haladni, naponta 200-300-at össze lehet kattintgatni ha egész nap kockul az ember. De azért tessék levegőzni is 🙂

   Válasz
 6. Timi

  Szia Admin. Nagy problémám van !!!! elnézést hogy ennyit kérdezek de csináltam egy faucethub-ot ,csináltam upholdot-direkt hogy ezekre az oldalakra regizni tudjak amik itt mind fel van sorolva! !Na most én be is írtam minden oldalra az upholdos számomat ami ugye össze van kötve a faucethub oldallal. Valami gáz van mert minden oldalra beírtam be is ENGED ÉS ONNANTÓL TOVÁBB SEMMIT NEM CSINÁL sehol nem ad egy sathosit sem ha meg kilépek belőle akkor sem csinál semmit!! Egy oldal sem pl.sunbtc és a többi semelyik sem!! VALAMIT ELRONTOTTAM???????

  Válasz
 7. Gyulus

  Faucethub-on tegnap fedeztem fel, hogy ha beléptek a csetre a /? -rel, majd utána otthagyod az oldal, illetve később vissza- vissza lépegetettek a csetre mindenféle coinok potoygnak az égből. Ezek legtöbbje értéktelen, de szerintem egy hónap alatt is kapsz a semmiért néma érmét amit át lehet váltani BTC-re. Szerintem havi pár száz satoshitól többet itt sem kell várni, de ezért legalább nem kell kattogtatni.:)

  Válasz
 8. Timi

  Sziasztok senki nem tudna segíteni amit kérdeztem?????????????????????????????????????????.??????????????????????????????

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Nem tudom mi lehet a problémád, én még nem találkoztam ilyennel, hogy sehol sem enged semmit csinálni. De egyébként Gyulus válaszolt neked ha jól látom.

   Válasz
  2. Admin Szerző

   Jaj tudom már mi lehet a baj. Én is most így jártam a sunbtc-n, hogy nem adott semmit. Most már tudom, h máshol is volt ilyen. Szóval ilyenkor egy másik captcha-t kell választani, én pl. a recaptcha-t szoktam.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..