njm-btc-header-042

Akár azonnali kifizetés, nincs kifizetési minimum és 5 percenként újra és újra kattolhatod a hirdetéseket.

Mindehhez csak egy Bitcoin pénztárcát kell nyitnod és már kezdődhet is a pörgés!

Bitcoin pénztárca nyitásához Kattints IDE

FaucetHub nyitásához Kattints IDE

A BitCoin-ról és felhasználásáról ITT olvashatsz bővebben.

Az oldalakat az alapján rendeztem különböző csoportokba, hogy hol milyen időközönként lehet gyűjteni.

5 percenként

FIeld Bitcoins  –  KIEMELT –   Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 5 percenként kikérheted. Xapo-ra instant küldi , BTC pénztárcádra hetente, ha van legalább 25.000

Moon Bitcoin  –  KIEMELT –  Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 5 percenként kikérheted, de óránként vagy pár óránként is, ha neked úgy jobb. CoinPot számládra küldi.

WeatherX.coin   KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként + bónuszok. Faucetsystem, vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000.

Chronoxcoin KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

SunBTC KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Time for Bitcoin –  KIEMELT  – Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Bit Fun –  KIEMELT  – Folyamatosan gyűlik az oldalon, és akár 5 percenként kikérheted. CoinPot számládra küldi.

Bitcoinker – Problem –  5-100.000 Satoshi, rangidős bónusz, napi limit 120 klikk, A pénztárcádra küldi vasárnaponként, ha összegyűlt legalább 20.000

TrustBTC – NEW –  akár 888 Satoshi, bónusz, játékok. BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 15.000

StarBits –  5 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

Fautsy –  7 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

xbitcoin –  10 Satoshi. FaucetHub számládra küldi.

BitcoWorld –  NEW –  10-10.000 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BitMoon –  NEW –  15-10.000 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BitcoinTiger  –  NEW – 14-17 Satoshi. Bonus. Napi limit 6 katt. FaucetHub-ra küldi.

Faucetwin –  NEW –  26-52 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BIG BTC WIN –   KIEMELT  –  10 Satoshi + 10 Satoshi Bonus + 30 Satoshi Daily Bonus. Jackpot. FaucetHub-ra kérheted bármikor.

World Of Bitcoin   –  KIEMELT  –  10 Satoshi. FaucetHub vagy Faucetsystem számládra kérheted  2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

Get Your Bitcoin   –  KIEMELT  –   10 Satoshi.  FaucetHub vagy FaucetSystem számládra kérheted 2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

IFaucet   – NEW 6 Satoshi 2 percenként.  Lotto, Játékok. FaucetHub számládra kérheted amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

bitcoins for me – NEW –  10 Satoshi, bónusz, játékok. FaucetHub, Xapo, vagy Coinbase számládra kérheted, kifizetés automatikus vasárnaponként ha összegyűlt legalább 500

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

10 percenként

VivaCoins –  NEW15 Satoshi. FaucetHub számládra küldi.

SpeedUp Faucet  – NEW –  24-96 Satoshi.  Bonus. FaucetHub-ra kérheted bármikor.

Yannik Faucet –  KIEMELT  –  Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 10 percenként kérheted, hogy írja hozzá az egyenleghez. Napi 5% Bonus. FaucetHub, vagy Xapo számládra kérheted, amikor összegyűlt legalább 15.000 Satoshi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

15 percenként

FreeBitcoin Win   10-26 Satoshi.  Bonus, Játékok, FaucetHub-ra kérheted bármikor.

CoinDiceWin  –  10-23 Satoshi.  Bonus, Játékok, FaucetHub-ra kérheted bármikor.

BitcoinFaucet Fun  –  18-36 Satoshi. Bonus, FaucetHub-ra kérheted ha összegyűlt legalább 1.000.

Bonus Bitcoin   –  KIEMELT  –  Átlag 22 Satoshi, és bónusz. CoinPot számládra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

30 percenként

Satoshis Online    FaucetHub-ra küldi, 12-250

Free BTC Faucet    NEW –   25 Satoshi. Napi limit 10 katt. FaucetHub-ra küldi.

Bitnyx –  NEW  –  30 Satoshi max,  heti verseny. A pénztárcádra küldi hétfőnként, ha összegyűlt legalább 25.000

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Óránként

Faucethubpro –  NEW10-1.000 Satoshi. FaucetHub számládra küldi.

Free Bitcoin Generator –  NEWmax 800 Satoshi. Napi limit 10 katt. FaucetHub számládra küldi.

FreCryptocurrency –  NEWmax 800 Satoshi. Napi limit 15 katt. FaucetHub számládra küldi.

Cointiply –  NEW  –  18-245 Satoshi Faucet – Roll & Win, Játékok, Offer Walls, PTC. Kikérheted FaucetHub számládra ha összegyűlt legalább 35.000, vagy BTC pénztárcádra ha összegyűlt legalább 100.000

FreeBitco.in –  KIEMELT – Az oldalon gyűjti, 53-5.281.602 satoshi. 30.000-től kérheted ki a BTC pénztárcádra.

Tomy Game  –  KIEMELT  –  Folyamatosan gyűlik, tároló kapacitása 20 Satoshi, Bonus, Játékok.  FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 100.

Daily Free Bits  –  KIEMELT  – 5-200 Satoshi. Az oldalon gyűjti, FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 100

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

2 óránként

CoinPrizes –   KIEMELT  –   10-200 Satoshi. Az oldalon gyűjti, FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 10.000

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

5 óránként

GoodFaucet –  20-100 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

GoldenFreeSatoshi –  20-100 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

15 óránként

Bits-Pays  – NEW –  Több hirdetés lekattintható az oldalon, Flash Ads, Inframe Ads, akár 100 satoshi / click. Daily Bonus, Free Miner Game, Company Shares – 100 Satoshi / share. BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 20.000

Bitter.io  –  KIEMELT  –  BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000. Több hirdetés lekattintható az oldalon. 109-510 gyűjthető hirdetésenként az aktivitástól függően (naponta összesen 3000 is lehet).

1 304 hozzászólás a(z) “Satoshi gyűjtés” bejegyzéshez

 1. Timi

  Admin A FaucetHubon van e olyan saját számsorom mint az upholdnál? mint a bitcoins számom?

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Nincs. Az Upholdon kapott számsort kell megadnod a faucethub-on (ezzel kötöd össze) és ezt a számsort adod meg a faucetoldalakon is nyilván.

   Válasz
 2. Timi

  Szia Admin. A Faucethubon mikor kap az ember esőt ha sokat chetelsz???? vagy a szinteknek van valami köze hozzá? vagyis én még az 1-es szintet sem értem el.Hogy működik ez?? köszi a választ előre is

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Esőt? fogalmam sincs miről van szó 🙂 szinteket viszont úgy tudsz lépni, hogy gyűjtöd a satoshikat. Minél többször kapsz pénzt a faucethub-ra, annál gyorsabban lépkeded a szinteket.

   Válasz
  2. bagi83

   Üdv! Elég annyi hogy beköszönsz a chat falra és belépve maradsz,azaz nem zárod be a böngésződ ablakát. Faucet tulajok szoktak osztogatni és a click-erek. De sokat nem érsz vele,kb. a tizedrészét osztogatják a faucetekhez képest. A művelet az adakozáskor manuális,ha valaki jótékonykodik akkor a rendszer véletlenszerűen osztja szét a chatelők között. Az adakozó a művelet során választhat hogy mennyi ember kapja meg az adományt (esőt). Tehát ha valaki csinál egy “make it rain”-t monduk 1 bitcoinnal és beállït 10 embert akkor véletlenszerű kiválasztással fejenként kapnak 0.1 BTC-t. Persze ilyen összegeket nem osztogatnak,leginkább altcoinokat amik szart sem érnek,többet érsz a faucetekkel.

   Válasz
   1. bagi83

    Ja és sose kérj esőt,ne rakj ki feflinket mert kibannolnak aztán pisloghatsz mint hal a szatyorba. 🙂

    Válasz
    1. Gyulus

     Az tény, hogy legtöbbször kis coinokat kapsz, de emellet 3-4000 satoshi és kb 20 doge, némi LTC,ETH és DASH gyűlt össze néhány nap alatt. Ha csak azt nézem, hogy 1000 satoshit összekattintgatni se gyengén unalmas ez ahhoz képest bőven jó. Igaz több fiókkal használom több gépről, de semmit sem kell érte csinálni csak néha beköszönök. Szerencse kérdése, de ha valakinél megy a gép érdemes úgyhagyni, bár ha jól rémlik csak 1 óráig van a potya, utána újra köszönni kell, ezt még nem teszteltem.:)

     Válasz
 3. Domonkos Istvan

  Sziasztok eddig a faucethub tökéletesen írta jóvá a satoshikat,de pár napja csak felit írja jóvá vagy semmit,vagy levonja .Össze-vissza számolja. Mi lehet az ok. Köszönöm a segítséget.

  Válasz
 4. Timi

  Sziasztok A faucethubon hogyan tudnám át alakítani pl a bitcoinst litecoinra a doget litecoinra??? van ilyen ott egyáltalán ?hogyan kell??

  Válasz
  1. Gyulus

   Ha jól tudom ott csak BTC-re tudsz váltani, talán prémium tagok tudhatnak, de az fizetős. Ha nem nagy összegekről van szó átváltom Neked, írj egy mail-t a gubacsigyula@index.hu címre a részleteket megbeszéljük.

   Válasz
   1. bagi83

    Az exchange menüpontban bármelyik altcoinból lehet bitcoint venni,és fordítva,viszont altcoint nem lehet egymással váltani. A fő egyenleg mindíg BTC.

    Válasz
 5. Timi

  SZIA ADMIN. VAN EGY ÉRDEKES PROBLÉMÁM .AZ ELSŐ: COINPOTROL UTALTAM 200.000 LITECINT UPHOLDRA AMI MÁR LECSÖKKENT UTALÁSKOR 20.000 LITECOINRA KÜLDÉSNÉL!!! EZ HOGY VAN? VOLT 200.000 LITCOM MAJD LETT BELŐLE 20.000??????? A MÁSIK PROBLÉMÁM MEG HOGY UPHOLDON A BITCO KÁRTYÁMRA MENT A LITECOINSOM DE NEKEM NEM KELL BITCO, HANEM LITECOINT SZERETNÉK NEM LEHET EZT ÁTALAKÍTANI?????.? CSAK BITCO VAN??? KÖSZI KÉRLEK SEGÍTS

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia Timi, nos a probléma az, hogy Te a bitcoin címedre kérted ki a litecoint és nyilván ezért lett belőle sokkal kevesebb, hiszen a bitcoin értéke jóval magasabb. Innen is át tudod még váltani litecoinra az upholdon, de nyilván a váltások költségét már buktad. Szóval a coinpoton a litecoin kártyád litecoin címét is meg kell adnod, ha oda akarod kikérni.

   Válasz
  2. bagi83

   Az uphold-on hozzáadod a kártyáidhoz az LTC kártyát. Ennek a kártyának a címét kell megadnod coinpot-on LTC kifizetésnél. Coinpot-on díjmentesen válthatsz 5 altcoin között,tehát ott mindíg váltsd át LTC-re a pénzed mielőtt kifizettetnéd. Ekkor a pénzed az uphold LTC kártyádra fog menni.

   Válasz
 6. Gyulus

  sziasztok! a Coinpot nektek fizet rendesen? Nálam 03.25-i dátummal megállt az automatikus kifizetés.

  Válasz
   1. Gyulus

    Köszi, akkor még várok , kifizetettetem a többit. Tudom hogy volt már csúszás, de 2 hétre még nem emlékszem.:)

    Válasz
 7. erika

  Szia ADMIN. EGY OLYAN KÉRDÉSEM LENNE HOGY LITECOIN BEFEKTETŐ OLDAL NINCSEN? TUDOD AHOL KÜLDÖK EGY MEGHATÁROZOTT LITCOT ÉS KAPOK RÁ SZÁZALÉKOKAT? CSAK BITCOINBAN VAN ILYEN LEHETŐSÉG? KÖSZI

  Válasz
  1. Gyulus

   Egy szürke banneres oldal van, de az biztosan kamu. A nevét sajnos nem tudom, kéthetente más oldalon futnak az biztos. Én csak a freebitcoin-t ismerem, mint megbízható befektetős oldalt. Ha szerencsénk van a tárcánkban pihentetve is jól fog kamatozni 🙂

   Válasz
 8. erika

  Hello. Van e olyan tőzsdézési lehetőség ahol bitcoinnal lehet befizetni a kezdő tőkét? mert én nem találtam. Csak skrill, visa meg ilyenek.Ja és persze ne lgyen rohadtul magas a befizetés. MERT HA MÉG NINCS ILYEN AKKOR ELÉG VISSZAMARADOTTAK AZ EMBEREK VAGYIS A TŐZSDÉS LEHETŐSÉGEK! A válaszokat előre köszönöm

  Válasz
  1. bagi83

   Azt hiszem ha jól láttam az IQ Option-nél tudsz btc-t küldeni,amit aztán beválthatsz hogy tudj kereskedni. Csak az nem éppen tőzsde,hanem otc bináris.

   Válasz
 9. Gyulus

  Faucethubon az LTC vásárlás nem akar összejönni. Több fiókon is kiraktam több vételt, de egy napja semmi. Ekkora a dömping, vagy mi lehet a gond? Van valakinek vétellel kapcsolatos tapasztalata?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..