njm-btc-header-042

Akár azonnali kifizetés, nincs kifizetési minimum és 5 percenként újra és újra kattolhatod a hirdetéseket.

Mindehhez csak egy Bitcoin pénztárcát kell nyitnod és már kezdődhet is a pörgés!

Bitcoin pénztárca nyitásához Kattints IDE

FaucetHub nyitásához Kattints IDE

A BitCoin-ról és felhasználásáról ITT olvashatsz bővebben.

Az oldalakat az alapján rendeztem különböző csoportokba, hogy hol milyen időközönként lehet gyűjteni.

5 percenként

FIeld Bitcoins  –  KIEMELT –   Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 5 percenként kikérheted. Xapo-ra instant küldi , BTC pénztárcádra hetente, ha van legalább 25.000

Moon Bitcoin  –  KIEMELT –  Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 5 percenként kikérheted, de óránként vagy pár óránként is, ha neked úgy jobb. CoinPot számládra küldi.

WeatherX.coin   KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként + bónuszok. Faucetsystem, vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000.

Chronoxcoin KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

SunBTC KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Time for Bitcoin –  KIEMELT  – Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. FaucetSystem vagy FaucetHub számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Bit Fun –  KIEMELT  – Folyamatosan gyűlik az oldalon, és akár 5 percenként kikérheted. CoinPot számládra küldi.

Bitcoinker – Problem –  5-100.000 Satoshi, rangidős bónusz, napi limit 120 klikk, A pénztárcádra küldi vasárnaponként, ha összegyűlt legalább 20.000

TrustBTC – NEW –  akár 888 Satoshi, bónusz, játékok. BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 15.000

StarBits –  5 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

Fautsy –  7 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

xbitcoin –  10 Satoshi. FaucetHub számládra küldi.

BitcoWorld –  NEW –  10-10.000 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BitMoon –  NEW –  15-10.000 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BitcoinTiger  –  NEW – 14-17 Satoshi. Bonus. Napi limit 6 katt. FaucetHub-ra küldi.

Faucetwin –  NEW –  26-52 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

BIG BTC WIN –   KIEMELT  –  10 Satoshi + 10 Satoshi Bonus + 30 Satoshi Daily Bonus. Jackpot. FaucetHub-ra kérheted bármikor.

World Of Bitcoin   –  KIEMELT  –  10 Satoshi. FaucetHub vagy Faucetsystem számládra kérheted  2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

Get Your Bitcoin   –  KIEMELT  –   10 Satoshi.  FaucetHub vagy FaucetSystem számládra kérheted 2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

IFaucet   – NEW 6 Satoshi 2 percenként.  Lotto, Játékok. FaucetHub számládra kérheted amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

bitcoins for me – NEW –  10 Satoshi, bónusz, játékok. FaucetHub, Xapo, vagy Coinbase számládra kérheted, kifizetés automatikus vasárnaponként ha összegyűlt legalább 500

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

10 percenként

SpeedUp Faucet  – NEW –  24-96 Satoshi.  Bonus. FaucetHub-ra kérheted bármikor.

Yannik Faucet –  KIEMELT  –  Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 10 percenként kérheted, hogy írja hozzá az egyenleghez. Napi 5% Bonus. FaucetHub, vagy Xapo számládra kérheted, amikor összegyűlt legalább 15.000 Satoshi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

15 percenként

FreeBitcoin Win   10-26 Satoshi.  Bonus, Játékok, FaucetHub-ra kérheted bármikor.

CoinDiceWin  –  10-23 Satoshi.  Bonus, Játékok, FaucetHub-ra kérheted bármikor.

BitcoinFaucet Fun  –  18-36 Satoshi. Bonus, FaucetHub-ra kérheted ha összegyűlt legalább 1.000.

Bonus Bitcoin   –  KIEMELT  –  Átlag 22 Satoshi, és bónusz. CoinPot számládra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

30 percenként

Satoshis Online    FaucetHub-ra küldi, 12-250

Free BTC Faucet    NEW –   25 Satoshi. Napi limit 10 katt. FaucetHub-ra küldi.

Bitnyx –  NEW  –  30 Satoshi max,  heti verseny. A pénztárcádra küldi hétfőnként, ha összegyűlt legalább 25.000

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Óránként

Free Bitcoin Generator –  NEWmax 800 Satoshi. Napi limit 10 katt. FaucetHub számládra küldi.

FreCryptocurrency –  NEWmax 800 Satoshi. Napi limit 15 katt. FaucetHub számládra küldi.

Cointiply –  NEW  –  18-245 Satoshi Faucet – Roll & Win, Játékok, Offer Walls, PTC. Kikérheted FaucetHub számládra ha összegyűlt legalább 35.000, vagy BTC pénztárcádra ha összegyűlt legalább 100.000

FreeBitco.in –  KIEMELT – Az oldalon gyűjti, 53-5.281.602 satoshi. 30.000-től kérheted ki a BTC pénztárcádra.

Tomy Game  –  KIEMELT  –  Folyamatosan gyűlik, tároló kapacitása 20 Satoshi, Bonus, Játékok.  FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 100.

Daily Free Bits  –  KIEMELT  – 5-200 Satoshi. Az oldalon gyűjti, FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 100

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

2 óránként

CoinPrizes –   KIEMELT  –   10-200 Satoshi. Az oldalon gyűjti, FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlik 10.000

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

5 óránként

GoodFaucet –  20-100 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

GoldenFreeSatoshi –  20-100 Satoshi.  FaucetHub-ra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

15 óránként

Bits-Pays  – NEW –  Több hirdetés lekattintható az oldalon, Flash Ads, Inframe Ads, akár 100 satoshi / click. Daily Bonus, Free Miner Game, Company Shares – 100 Satoshi / share. BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 20.000

Bitter.io  –  KIEMELT  –  BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000. Több hirdetés lekattintható az oldalon. 109-510 gyűjthető hirdetésenként az aktivitástól függően (naponta összesen 3000 is lehet).

1 306 hozzászólás a(z) “Satoshi gyűjtés” bejegyzéshez

 1. erika

  SZIA ADMIN ! NAGY SZ…… VAGYOK MERT NEM TUDOK BELÉPNI UPHOLDRA MERT VALAMIT LE KELL TÖLTENI VALAMI ELLENŐRZŐ KÓD KELL ÉS NEM TUDOM HOGYAN KELL CSINÁLNI

  Válasz
 2. erika

  Szia Admin. Azért egy olyan kérdésem lenne hogy upholdról tudok e vissza küldeni bitcoinst a faucethubra??? az ottani bitcoins kártyámra???

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia, tudsz küldeni faucethub-ra, csak nem igazán értem miért akarod odaküldeni. Egyébként faucethub-on a Deposit fülön tudsz bitcoin címet generálni, ahova küldheted a btc-t.

   Válasz
  2. Gyulus

   Szia:) Sok értelme nincs visszaküldeni, sőt még a faucethubon vonnak is le belőle ha jól rémlik 1,5%-ot. Jobban jössz ki, ha ott hagyod ahol van 🙂

   Válasz
 3. erika

  SZIA ADMIN. AZT TUDOM HOGY A KÁRTYA SZÁMOM A DEPOSITNÁL VAN AZ MEG VAN, AZT NEMTUDOM HOGY AZ UPHOLDRÓL HOGYAN KELL VISSZA KÜLDENI A FAUCETHUBRA?????? MIRE KELL RÁMENNI? AZÉRT AKAROM VISSZA KÜLDENI MERT EGYBE AKAROM A BITCOT MERT TOVÁBB KÜLDÖM EGYBEN

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szerintem jobban jársz ha inkább kikéred az Upholdra és onnan küldöd tovább egyben. Upholdon katt a kártyára és Send to Cryptocurrency or Utility token.

   Válasz
 4. erika

  Szia Admin. Az upholdnál hogyan kell kitörölni a kapcsolatokat mert van egy pár db amit ki akarok törölni és nem tudom hogy kell. köszi

  Válasz
 5. Gyulus

  Sziasztok! Szerintetek az elmaradt automatikus COINPOT kifizetések miatt még mindig nem kell aggódnunk? Nincs bent nagy vagyonom, de azért jó lenne hozzájutni…

  Válasz
  1. gabryela

   Szia Gyulus. Nem értem én sem mi van náluk, ami email-re gyülik, és mi kérjük ki azt kifizeti, ami meg btc számra és automatikus lenne az nem jön. Mindenesetre moon most problémásnak lett jelezve a listán.

   Válasz
   1. Gyulus

    Hát nekem gyanús az is, hogy a bch oldaluk költözött, illetve mindig is zavart, hogy a supportra érkezett levelekre nem érkezik válasz. De az tény, hogy az emailes kifizetések mennek. Lehet csatolni kellene a többi fiókot, de annak elvégzése nekem elsőre magasnak tűnik…

    Válasz
    1. gabryela

     Én még nem irtam nekik, ugyhogy ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom. BTC számlaszámot viszont próbáltam régebben összekötni az email-es fiókkal, de sehogy nem jött össze, be is kellett volna fizetni valamennyit, hogy bizonyitsuk az a mi számlaszámunk.

     Válasz
     1. Gyulus

      BTC fiókkal anno nekem sikerült összekötni utalással. Xapo-ról van Coinbase-ről utaltam, azonnal össze is lett kötve és az utalt összeget is hiánytalanul jóváírták. Nekem a gondom ott van, hogy core wallettben itthon tárolom az érméket és mivel ott kb 10 cím van beállítva, nem tudom beállítani, hogy melyik címről menjen ki a tranzakció. Ez az aláírós hitelesítős dolog meg nem tudom hogy működik.

     2. pisti87

      Nekem Dogechain tárcával sikerült összekötni a másik módszerrel, utalás nélkül. De nem minden wallet-ben van ilyen funkció. Pl. Coinbase-nél is volt, de már nincs. Blockchain meg azt írja, hogy csak importált címek esetén lehetséges. BTC-nél meg díja is van az utalásnak, bár nem tudom, most mennyi. Több cím esetén szerintem nem kell megadni, hogy melyikről küldje, mert mindegyik ugyanazt jelenti. De ebben nem vagyok teljesen biztos.

 6. pisti87

  AleksCoin nekem állandóan ezt írja ki: “Unable to verify Shortener Visit. Please Try Again!”.

  Válasz
  1. gabryela

   Szia Pisti87, Lehet átmeneti hiba volt, Alekscoint most kattintottam le, nálam müködik,

   Válasz
 7. pisti87

  Ajánlom az AirDrips faucet-eket (airdrips.com). Csak Coinbase-re fizet, és BCH-ban, de jóval többet mint mások. Általában kb. 150-400 BCH-t ad 5-10 másodpercenként (ez jelenleg kb. $0.002-0.005), de van, hogy több ezret. További hátránya még, hogy Google captchát használ, de több fiókból ki-be jelentkezve el lehet boldogulni vele. Minden héten szerdán fizet, és hétfő reggelig kell kikérni hozzá. Van facebook oldaluk is, ahol elég hamar válaszolnak a chaten, és megoldják, ha probléma van. Már használom egy ideje, itt a bizonyíték: https://s9.postimg.cc/za9i32idr/coinbase.png

  Válasz
 8. gabryela

  Bitterio müködik nektek rendesen? azért kérdezem, mert nekem a napokban azt irja a chrome kiegészitöben, hogy nem vagyok belépve, holott be vagyok, viszont igy nem engedi gyüjteni. Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalatokat.

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Nálam akkor szokta ezt csinálni, amikor elaltatom a gépet megnyitott böngészővel. Ilyenkor csak simán bezárom a böngészőt és újra megnyitom. Eddig mindig működött.

   Válasz
   1. gabryela

    Köszönöm szépen, nekem még sose csinált ilyet. Közben sikerült megoldani. Ahh, nem is tudom miért nem jutott eszembe , böngészési adatok törlése, és tádááá, müködik 🙂

    Válasz
 9. Gyulus

  Sziasztok! Bitcoinker fizet még, mit lehet róla tudni? Még kellene egy kis apró a kifizetéshez, de már unom a kattintgatásokat… 😀

  Válasz
  1. Gabriella

   Szia Gyulus. Nagyon lassan gyülik, én messze vagyok még a minimumtól, ha eléred és kifizet, kérlek ird meg nekünk is. Köszönjük szépen.

   Válasz
   1. Gyulus

    Oké, nekem se ma lesz, de jelzem ha fejlemény van. Ami biztos, hogy a Moonbit továbbra sem fizet, és gondolom már nem is fog. (már ami nincs coinpothoz kapcsolva)

    Válasz
    1. Admin Szerző

     Hogy érted azt, hogy “ami nincs coinpothoz kapcsolva”? Moon csak oda fizet, máshova nem, szóval ezt így ebben a formában nem értem. Ha korábban csak btc cím volt megadva, akkor érdemes regisztrálni a coinpotra és hozzákapcsolni a korábban megadott btc címet. Így ki tudod kérni az összegyűlt satoshit.

     Válasz
     1. Gyulus

      Üzenet aláírással hozzácsatoltam egy fiókot,így mostmár látom az egyenleget és talán ki is fizethető.:) Ettől az üzenet aláírástól féltem, de elég egyszerű, remélem biztonságos is.

 10. Ferenc Lengyel

  Sziasztok!

  Régóta követem az oldalt, és úgy gondolom, hogy elég tapasztaltak vagytok. 🙂
  Éppen ezért szeretném itt feltenni a kérdésemet, ugyanis máshol nem találtam rá választ.
  Van egy régi FaucetSystem (CryptoBara) tárcám pár százezer satoshival, de a BTC tárca cím amivel regisztráltam már évek óta inaktív.
  Hogyan tudnám kivenni onnan a satoshikat? Esetleg arra gondoltam, hogy valahol le lehetne generálni ugyanazt a régi BTC tárca címet, és oda ki lehetne már utalni, vagy ez nem lehetséges? Hogya így nem megy, akkor hogyan tudnám kivenni? Előre is köszönöm szépen válaszotokat!

  Üdvözlettel,
  Ferenc

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia, mit takar az pontosan, hogy inaktív a btc cím? Melyik pénztárcánál generáltad? Ezeket nem lehet törölni, éppen ezért ugyanazzal a címmel nem is lehet másikat létrehozni.

   Válasz
   1. Ferenc Lengyel

    Azért írtam, hogy inaktív, mert a cex.io-nál lett generálva évekkel ezelőtt, ők viszont automatikusan lecserélték az összes BTC tárca címet azóta. Emiatt nem tudom oda kikérni a satoshikat a Faucetsystem (Cryptobara) microwalletemről, mivel az a régi tárca címmel lett regisztrálva anno. Így fogalmam sincs, hogyan lehetne megoldani a problémát, éppen ezért kérdeztem tőletek… 🙂

    Válasz
    1. Admin Szerző

     Na igen, ez így elég gáz. Sajnos én se tudom megmondani, hogyan lehetne ezt megoldani. Talán írni kellene a cex.io supportnak, hogy miként férhetnél hozzá a régi btc címhez amit anno kaptál.
     Egyébként nem is értem miért így működik. A Kraken is ezt csinálja, hogy befizetéshez ad egy btc címet ami aztán egy idő után eltűnik a tárcádban.

     Válasz
     1. Ferenc Lengyel

      Igen, sajnos elég hülye szokás.. 🙁 Én sem értem, hogy miért kell így csinálniuk, mindenesetre írok a supportnak. Azért köszönöm.
      Mindenképpen megírom ide is, hogy mit válaszoltak. Hátha lesz még valakinek hasonló problémája a jövőben (bár azt kívánom, hogy inkább ne legyen :D)!

 11. Hajzler László

  Sziasztok!
  Tudnátok segíteni hogy a Moonbitcoin oldalról ha elértem a kifizetési limitet,mit kell tennem hogy a Coinpot számláról átküldje a Blockchain pénztárcámra a satoshikat?
  Elvileg automatikusnak kéne lennie,de két hete semmi nem történik.Regisztrálni kell valamit?
  Köszönöm
  Laci

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia, igen, egy coinpot fiókot regisztrálj és kösd hozzá a megadott bitcoin címet. Utána manuálisan kikérheted a coinpotról.

   Válasz
   1. Hajzler Laszlo

    Szia,nem sikerül a regisztráció,állandóan azt írja ki hogy valami invalid vagy az email vagy a jelszó.(természetesen a regi utáni belépéskor)Csináltam már vagy 200 regisztrációt ez most nem megy.Próbáltam másik email címmel de semmi.Egyéb iránt fizet egyáltalán az oldal?
    Köszi

    Válasz
    1. Admin Szerző

     Én múlt héten regisztráltam, mert mi se kaptuk meg a moon kifizetéseket. Nálam nem volt semmi gond. Regisztráltam, hozzáfűztem a btc címet, kikértem a pénzt és 24 órán belül meg is kaptam.

     Válasz
     1. Hajzler Laszlo

      Amikor regisztráltam annó a Moonbitcoinra,akkor a bitcoin számlámmal regiztem,és a Coinpot reginél csak email címmel lehet regizni,és így nem is látja a Moonon levő összeget és nem is teszi át rá.Van valami megoldás vagy hagyjam?

     2. Admin Szerző

      Igen. Regisztráció után össze kell kötni az új fiókkal a btc címet. Azt hiszem ezt úgy kell csinálni, hogy a btc címmel megnyitod a coinpotot, ahol meg szoktad nézni mennyi satoshid van és ott kell lenni valami olyannak, hogy link account talán. De már nem emlékszek pontosan.

     3. Hajzler Laszlo

      Találtam valami olyat hogy Link Wallet Adress és ott két lehetőség van vagy pénzt kell küldeni vagy alá kell valamit írni valahogy de azt nem értem ott mit kell csinálni.Megnézed ha lesz időd?Köszi

     4. Admin Szerző

      Igen az lesz. Blockchain fiókban tudsz olyat csinálni, hogy aláírsz egy üzenetet, de ezt pl. Upholdon nem tudod megcsinálni. Ha utóbbin van a btc címed, akkor egy minimális összeget küldj át a megadott címre és azt jóvá fogják írni az egyenlegeden, szóval vissza tudod majd kérni. A bibi csak az, hogy Upholdon most 0.0003 btc a fee, ami elég durva, hiszen többet von le, mint amit esetleg küldeni akarsz.

     5. Hajzler László

      Kerestem videokat is és Blockchainben megcsináltam az aláírást,többször is ellenőriztem,mindig ugyanazt adta és soha nem fogadja el.Írtam a supportnak is,meglátjuk

     6. Admin Szerző

      Hát ez érdekes. Nekem elsőre sikerült, nem volt vele semmi gond.
      Egyébként azóta már másodszor is kértem kifizetést és pár órán belül küldték.

 12. Gyulus

  A coinpot fiókoknál van amivel valami gond van, de az valószínűleg úgy is marad. Kb 8 fiókom van, abból kettőnél a BTC negatívban van, hogy miért azt nem tudom. Van ahol gond nélkül hozzákapcsolatam a BTC DOGE LTC fiókot is, van ahol csak az LTC engedi, és a másik kettőre ismeretlen hibát ír,illetve, hogy írjak a supportra. Eddig 3x írtam különböző gondokkal, egyszer sem történt semmi, ezt így kell elfogadni. Ami működik az jó és rendesen fizet, amivel valami baj van az meg nálam eddig úgy is maradt.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..