njm-btc-header-042

Akár azonnali kifizetés, nincs kifizetési minimum és 5 percenként újra és újra kattolhatod a hirdetéseket.

Mindehhez csak egy Bitcoin pénztárcát kell nyitnod és már kezdődhet is a pörgés!

Bitcoin pénztárca nyitásához Kattints IDE

Express Crypto micro wallet nyitásához Kattints IDE

FaucetPay micropayment wallet nyitásához Kattints IDE

A BitCoin-ról és felhasználásáról ITT olvashatsz bővebben.

Az oldalakat az alapján rendeztem különböző csoportokba, hogy hol milyen időközönként lehet gyűjteni.

5 percenként

Moon Bitcoin  –  KIEMELT –  Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 5 percenként kikérheted, de óránként vagy pár óránként is, ha neked úgy jobb. CoinPot számládra küldi.

WeatherX.coin   KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként + bónuszok. BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000.

Chronoxcoin KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

SunBTC KIEMELT  –  Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként. BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Time for Bitcoin –  KIEMELT  – Az oldalon gyűjtheted akár 5 percenként.  BTC pénztárcádra, vagy FaucetPay számládra kérheted, ha összegyűlt legalább 1.000.

Bit Fun –  KIEMELT  – Folyamatosan gyűlik az oldalon, és akár 5 percenként kikérheted. CoinPot számládra küldi.

Fautsy –  NEW10-20 Satoshi.  FaucetPay számládra küldi.

Coin Bonus Bitcoin –  NEW5 Satoshi, napi limit 25 katt.  FaucetPay számládra küldi.

Faucet Bitcoin (multifaucet) –  NEWMax 100 Satoshi.  ExpressCrypto-ra küldi.

Faucet Win –  NEW13-27 Satoshi.  ExpressCrypto-ra küldi.

Star Faucet –  NEW11 Satoshi.  ExpressCrypto-ra küldi.

BIG BTC WIN –   KIEMELT  –    NEW –  10 Satoshi + 8 Satoshi Bonus + 25 Satoshi Daily Bonus. Jackpot. FaucetPay számládra kérheted ha összegyűlt legalább 200.

World Of Bitcoin   –  KIEMELT  –  5 Satoshi. FaucetPay számládra kérheted  2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

Get Your Bitcoin   –  KIEMELT   5 Satoshi.  FaucetPay számládra kérheted 2 óránként, vagy BTC számládra amikor összegyűlt legalább 1.000 Satoshi.

bitcoins for me – 10 Satoshi, bónusz, játékok. Xapo, vagy Coinbase számlára kifizetés automatikus vasárnaponként ha összegyűlt legalább 500 Satoshi. BTC számládra kérheted amikor összegyűlt legalább 20.000 Satoshi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

10 percenként

SpeedUp Faucet  –  24-96 Satoshi.  Bonus. ExpressCrypto-ra kérheted bármikor.

Yannik Faucet –  KIEMELT  –  Folyamatosan gyűlik az oldalon akkor is ha nem vagy ott és akár 10 percenként kérheted, hogy írja hozzá az egyenleghez. Napi 5% Bonus. FaucetHub számládra kérheted, amikor összegyűlt legalább 15.000 Satoshi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

15 percenként

FreeBitcoin Win  10-26 Satoshi.  Bonus, Játékok, FaucetPay vagy ExpressCrypto számládra kérheted bármikor.

Bonus Bitcoin   –  KIEMELT  Átlag 22 Satoshi, és bónusz. CoinPot számládra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

30 percenként

Satoshis Online  5-20 Satoshi. FaucetPay számládra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Óránként

Cointiply –   –  KIEMELT  18-245 Satoshi Faucet – Roll & Win, Játékok, Offer Walls, PTC.  BTC pénztárcádra kérheted ha összegyűlt legalább 50.000 Satoshi.

FreeBitco.in –  KIEMELT – Az oldalon gyűjti, 27-2.692.772 satoshi. 30.000-től kérheted ki a BTC pénztárcádra.

Tomy Game  –  KIEMELT  –  Folyamatosan gyűlik, tároló kapacitása 14 Satoshi, Bonus, Játékok. BTC számládra kérheted amikor összegyűlt legalább 20.000 Satoshi.

Daily Free Bits  –  KIEMELT  – 5-200 Satoshi. Az oldalon gyűjti, FaucetPay számládra kérheted, amikor összegyűlik 50 Satoshi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

2 óránként

Faucet Makejar –  NEW9-29 Satoshi.  ExpressCrypto-ra küldi.

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

5 óránként

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

12 óránként

Code and Course –  NEW27 Satoshi.  ExpressCrypto-ra küldi.

Bitter.io  –  KIEMELT  –  BTC pénztárcádra kérheted, ha összegyűlt legalább 10.000. Több hirdetés lekattintható az oldalon. 109-510 gyűjthető hirdetésenként az aktivitástól függően (naponta összesen 3000 is lehet).

1 312 hozzászólás a(z) “Satoshi gyűjtés” bejegyzéshez

 1. Valeria

  Szia Admin. Itt az oldalaitokon csak Satoshikat gyűjtünk. Mégis lenne egy kérdésem ha tudnál segíteni. Vannak oldalak amik Faucethubra utalnak instant. Sokféle coint lehet gyűjteni, de vannak olyanok is ami az Upholdon nem szerepel. Pl: Blackcoin, Peercoin, Primecoin, Potcoin. Lehet hozzájuk kártyát generálni? Ha igen hogyan? mert ha nem akkor nem érdemes vele foglalkozni.
  Köszönöm.

  Válasz
  1. Gyulus

   Szia!:) Igaz, hogy nem hozzám szólt a kérdés, de talán tanácsként írhatok. Szerintem célszerű ott átváltani olyan coinra amihez alapban elérhető kártya, főleg ha jó az árfolyam. BTC,LTC-re van kártya ha jól tudom. Elég korrekt az árfolyam is és elég kicsi az utalási költség is.

   Válasz
  2. Admin Szerző

   Szia, Ahogy Gyulus írta, még a faucethub-on kell átváltani btc, ltc-re és azt már kikérheted upholdra.

   Válasz
 2. Valeria

  Szia. Eltünt a Magyar fordítás a Faucethub oldalamról. A Chroom-ban meg meg sem tudom nyitni sajnos így nem tudom hogy kell átkonvertálni a coinokat.
  Csak a kikérést látom. tudna valaki segíteni? Megköszönöm.

  Válasz
 3. Trestyén László

  Sziasztok! Tud valaki valamit a BitcoinBow-ról? Nem fizet és a blogjukban sem volt mozgás több mint egy éve. Köszi

  Válasz
 4. Gyulus

  Sziasztok!

  Tud valaki valamit arról miért nem megy néhány napja a bányászat a freebitco.in-on?

  Válasz
  1. bagi83

   Passz,lehet kevés volt az érdeklődés,nem mintha sokat ért volna. Cpu-val full hülyeség csinálni,csak plusz villanyszámlát lehet vele csinálni. Vagy az árzuhanás miatt

   Válasz
 5. Gyulus

  sziasztok! Bitcoinker nekem szeptember elsején nem fizetett pedig 20000 fölé értem végre.

  Válasz
  1. gabryela

   Szia Gyulus. Köszönjük szépen az információt. Problémásnak lett jelölve az oldal. Kérlek szépen jelezd ha mégis küldi. Köszönöm.

   Válasz
 6. bagi83

  Sziasztok!

  Más sem tud gyűjteni a moonbitcoin-on?
  Folyton hibára hivatkozva nem gyűjti be.
  Lassan elveszítem a százalékomat,de néha sikerül gyűjteni.
  Így megy ez már napok óta,de próbáltam más készülékkel is és semmi.
  Bár valahol olvastam hogy ezzel szórakoznak hogy sokan elveszítsék az összegyűjtött bónuszt.

  Válasz
  1. Gabriella

   Kedves Bagi83. Én is tapasztaltam már ilyet, de mindig helyreállt pár nap után. Viszont mostanában nálam rendben van, épp most kattintottam le. Próbáld meg esetleg inkognitó módban, bár nem tudom ezen az segít-e, én google captcha miatt csinálom úgy, mert azt pl másképp nem fogadja el egyik oldal sem nekem.

   Válasz
   1. bagi83

    Köszönöm. Most nekem is sikerült lekattintani,de majdnem oda lett a bónuszom. Remélem hogy mostmár rendben lesz.

    Válasz
 7. bagi83

  Ezt az inkognió módot lehet én is megpróbálom, én a solvemedia-t használom pont emiatt. És ezt Firefoxban vagy Chromeban csinálod? Illetve ha már kérdezek. Tabletet használok és sehogy sem tudom szóra bírni a bittert. Régen működött,de már nem. Van ennek valami fifikája?

  Válasz
  1. Gabriella

   Legtöbbször FF-ot használom, Chrome-ot néha. Bitterio csak Chrome-ban megy és hol jó hol nem, legalábbis nálam. Ennek sajnos nem tudom mi lehet az oka. Az új captcha megkülönbözteti a kis- és nagybetűket, de így sem mindig sikerül lekattintanom.

   Válasz
   1. bagi83

    Értem. Hát valami bővítményt kér,de sehogy se tudom hozzáadni androidon,nyílván ez nem lehetséges,úgyhogy a bitter nálam most süllyesztő,de azért köszi a segítséget.

    Válasz
    1. Gabriella

     Igen, a bővítményen keresztül használható bitterio. Asztali gépen kattintom, így azt sajnos nem tudom megmondani tableten vagy mobilon működik-e valahogy.

     Válasz
 8. valeria

  Szia Gabriella.
  Gondolom mindenki kapott levelet az Uphold-tól. Ide másolom a szöveget. Azt látom, hogy Partnerprogramot ajánl, de mit jelent az a 100$ a végén? Be kell ezt fizetni?
  Vagy hogy értendő ez az egész?

  Dear Valeria,

  We’re sure you saw last week’s announcement about our giveaway of up to $500K and the upcoming launch of Uphold Borrow, Uphold Earn* and our new app.

  Now here are some of the details on these referral programs:

  For every qualifying friend you refer, we’ll pay out US$20 ($10 to you and $10 to your referred friend); and it gets better….
  If you refer multiple friends to Uphold, you could also win the additional prizes on the Leaderboard (including the US$25K top prize).
  Referral Leaderboard Prize Tiers

  There are three easy steps for you and your friends to get access to these rewards:

  If you’ve not already done so, register for the Waitlist at join.uphold.com and get your personal link that will allow you to keep track of your referrals;
  Invite your friends to register for the Waitlist by sharing your personal link with them, where they should enter their email address. Then, they too can participate in the referral programs (and get early access to products like Uphold Borrow and Uphold Earn);
  Ensure that each friend uses their same email address to then open a new Uphold account and funds it with at least US$100.

  Köszönöm.

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia Valéria, az utolsó mondat azt jelenti, hogy a meghívott személynek legalább $100 USD-t kell feltölteni a számlájára, hogy kapj utána jutalékot.

   Válasz
 9. Laci

  Üdv!
  Azt szeretném kérdezni hogy a moonbitcoin mikor szándékozik fizetni? Pontosabban a coinpot account, állítólag regisztrálni sem kell mert a blockchaines címre küldi automatikusan a satoshit ha összejött a minimális kivehető összeg, ami 25000 satoshi, nos nekem már több mint 26000 van, de még mindig nem történt semmi, olvastam róla hogy szelektíven fizet és van aki azóta sem kapta meg 1 vagy több kikérését, mi lenne a teendő? Várjak vagy próbáljak hozzárendelni manuálisan egy walletet?

  Válasz
  1. Gabriella

   Szia Laci. Coinpot fizet, ki kell kérni, a minimum kikérhetö összeg 0.0001 BTC. Ha megcsinálod a regisztrációt, utána azonnal ki tudod kérni az összegyült Satoshit és 48 órán belül küldi.

   Válasz
   1. Laci

    Ez sajnos nem teljesen igaz mert megcsináltam a regisztrációt, de hozzá kell linkelni a walletet amit eddig használtam a moonbitcoinon, ezt pedig 2 féle képpen lehet csak, vagy pénzt fizetek be a saját walletemről (ez vicces azért fizessek be hogy kikérhessem amit megkerestem..), a másik megoldás pedig valami signature, na az pl gőzöm sincs micsoda, úgyhogy itt el is akadtam, bármi ötlet?

    Válasz
    1. Admin Szerző

     Szia Laci, úgy van ahogy mondod, a signature lényegében olyan mint a pénzküldés, csak ott nem pénzt küldesz, hanem egy üzenetet. Blockchain fiókban van ilyen lehetőség, de más walletnél nem tudom van-e és ha igen hol lehet megtalálni. Én anno blockchain bitcoin címet rendeltem hozzá.

     Válasz
     1. Laci

      Köszi, igen nekem is Blockchaines wallet van, megpróbálom megkeresni.

     2. Laci

      Köszönöm Admin!
      Sikerült a Signature, nagyon egyszerű volt, már a Coinpot accon van a Satoshi! 🙂

 10. Jóni Angéla

  sziasztok az első oldal ami fel van tüntetve nekem 12 nél megállt .Valaki tudna ebben segiteni . ÉS HOGY A NAPI BÓNUSZT HOGYAN TUDOM FELVENNI . BOCSI A HELYESIRASI HIBÁKÉRT ANGOL A BILLENYTŰM. KOSZI

  Válasz
  1. Gabriella

   Szia Angéla. A claim now gombbal tudod begyüjteni a satoshit, és akkor indul elölröl a számláló. A napi bonuszhoz minden nap legalább egyszer le kell kattintani, igy jut el 100 százalékra, de ha egy nap kimarad, ez nullázódik és ujraindul.

   Válasz
   1. Jóni Angéla

    Kedves Gabriella koszonom a valaszt .DE NEM TALALOM AZT A GOMBOT SEHOL , ESETLEG EGY KEPET TUDNAL NEKEM KULDENI . BOCSI DE KEZDO VAGYOK KOSZONOM

    Válasz
     1. Jóni Angéla

      Köszönöm szépen de nekem nem adja be azt hogy fel tudjam venni a bónuszt . Pedig már 3 napja megy . Hogy lehet törölni vagy valami hogy újat csinaljak ?

 11. valeria

  Szia Gabriella. A Blockhain pénztárcáról ki lehet kérni Bankkártyára a pénzt? hogyan? Köszönöm.

  Válasz
 12. Tomi

  Sziasztok!

  Én nem rég kezdtem el gyűjtögetni a cryptovalutákat. Mit érdemes tudni erről az oldalról? Esetleg valami ötletek? A Contiplay oldalról küldi majd a rendszer a pénz ha megfelelő összeg összegyűlik? Valaki használja?

  Válasz
  1. Gabriella

   Kedves Tomi, azt az oldalt nem ismerem, így nem tudok róla mondani semmit. Ezen a listán azok a faucet oldalak melyek nem közvetlen BTC pénztárcára fizetnek, és faucethub vagy coinpot számlára küldik a satoshit , onnan lehet kikérni a BTC számlaszámodra amikor eléred a minimum kikérhetö összegeket. Ami pedig faucetsystem-re küldi, azt a minimum elérésekor automatikusan utalják. Faucethub és Coinpot oldalakon regisztráció szükséges.

   Válasz
  2. Gyulus

   Kicsit későn válaszolok, de a cointiply a legjobb faucet és fizet is rendesen. Én kb 800k Satoshinál járok, a fél világ használja:) FH-ra és walletre is fizet, csak más a limit. FH-ra heti szinten 0,6-2 BTC fizet ki a felhasználóknak.

   Válasz
   1. gabryela

    Szia Gyulus, köszönöm, van ott is regisztrácionk már, de nagyon magas a kifizetési minimum ott, btc pénztárcára 100 ezret ir, faucethub pedig 35 ezer. De vannak még más oldalak is igyekszem odajutni , és azokat is kiteszem.

    Válasz
 13. valeria

  Sziasztok. A Field Bitcoins fizet még egyáltalán? Tudja valaki? Mert az oldalon gyűjtöm és lassan jön össze. Viszont ha az utalra kattintok egy vészhelyzet látható. Köszönöm ha válaszoltok.

  Válasz
  1. Gabriella

   Szia Valeria, elvileg automatikusan fizet hetente ha megvan a minimum. Most még mi is messze vagyunk ettöl, valóban lassan gyülik. Azonban én nem látok vészhelyzet kiirást ott sehol.

   Válasz
 14. bagi83

  Sziasztok!

  A bonusbitcoin-ra más sem tud bejelentkezni vagy csak én nem? Már egy hete csak hibát ír ki.
  Írtam nekik de a fülük botját se mozdították.

  Válasz
  1. Gabriella

   Szia Bagi83. Nekem mindig be volt lépve, néha kiléptetett, de most engem sem nem engedett még vissza. Volt már ilyen máskor is, aztán helyreállt. Nálam a napokban a többi oldal is nehezen müködik ami coinpotra küldi.

   Válasz
   1. bagi83

    Igen,nekem se működnek megfelelően. Nagyjából ez már egy hónapja tart. Meglátjuk mi lesz ebből.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..