T4eo – Ma (szombaton) indítjuk

Tegnap végre sikerült befejezni az utolsó fontosabb funkció programozását, ami a T4eo elindításához elengedhetetlen. Még nagyon sok munka vár ránk, de nagy örömmel jelentem be, hogy T4eo készen áll az indulásra 🙂

Este átbeszéltük a programozóval, hogy mely adatokat szükséges átvinni a PowerAdCash adatbázisából a T4eo adatbázisába és ma délelőtt fogja leteszteli az adatátvitelt. Ez azt jelenti, hogy csak akkor állítjuk le a PowerAdCash-t, amikor már tudjuk, hogy minden szükséges adatot hiba nélkül képesek vagyunk áthelyezni. Így az átállás jó esetben nem fog igénybe venni többet 1 óránál.

Sajnos a PowerAdCash hibás szkriptje miatt több email szolgáltató blokkolta az IP címünket, ami azt jelenti, hogy nem tudunk levelet küldeni többek között yahoo és hotmail fiókokra. Ez akkor okozhat problémát, ha valaki elfelejtette a jelszavát és nem tud bejelentkezni, mert nem fogja megkapni az email-t amivel új jelszót adhat meg.

A T4eo-n nem lesz fiókblokkolás 30 nap inaktivitás után, szóval elvileg mindenki be tud majd jelentkezni. Viszont rengeteg inaktív tag van, ezért akik 1 évnél régebben jelentkeztek be a fiókjukba, azoknak az adatai nem lesznek áthozva az új adatbázisba. Természetesen ők is be tudnak regisztrálni újra, amennyiben megtetszik nekik az új oldal.

A felhasználók személyes adataiból a lakcím, telefonszám és a profilkép nem lesz áthozva, azt újra meg kell majd adni. A fontosabb adatok, mint pl. a tag ID, felhasználónév, jelszó, email cím, név, fizetési processzor azonosító, az aktív share-ek (jutalompozíciók) és hogy milyen tevékenységgel mennyi volt a kereset (típusonként összesítve) át lesz hozva. Valamint a kifizetések előzményei is átkerülnek részletesen kilistázva.

Amennyiben bármilyen kérdés vagy probléma felmerül, az admin@poweradcash.net email címre küldhettek levelet. A T4eo támogató oldala még nem készült el.

Bízok benne, hogy ma este már a szép új oldalon üdvözölhetünk mindenkit 🙂 Szurkoljatok!

6 hozzászólás a(z) “T4eo – Ma (szombaton) indítjuk” bejegyzéshez

 1. szenta

  Persze, hogy szurkolunk.
  Jó szelet, szerencse fel !
  Holnap este T4eo-n találkozunk 🙂

  Válasz
 2. Tarantella

  Sziasztok! Nagyon szurkolok a T4eo zökkenőmentes elindításáért, és sok sikert kívánok az új oldal hosszú távú működéséhez! Hálás köszönetem a létrehozásához ráfordított rengeteg munkáért, energiáért.

  Válasz
 3. Admin Szerző

  Én köszönöm a türelmeteket! Igazából nagyon jól tűrte mindenki ezt a hosszú várakozást.

  Végre a sokadik teszt után eljutottunk a hibamentes adatátvitelhez 🙂 A fizetési processzorok azonosítóit mégsem visszük át, de mivel abból eddig csak egy volt beállítva mindenkinek, gondolom nem fog problémát okozni, hogy újra megadjátok 😉

  Most tartunk egy óra pihenőt, hogy lélekben rákészüljünk az éles adatátvitelhez és az új szkript elindításához 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..