T4eo – Valami elindult

Az utóbbi időben beindult a beszélgetés az egyik magyar fórumon, és több, a tagok és hirdetők által tett javaslatot is elfogadva elég sok változtatást hajtottam végre a T4eo-n, ami főként a hirdetési árakat illeti. Jelentősen csökkentettem a szörf kreditek és az Azonnal fizető link kreditek árát is. Ezek a változtatások kifejezetten jó eredményt hoztak, még én is meglepődtem milyen sokan vásároltatok szörf kreditet. Úgy tűnik, egyre többen használjátok hirdetési oldalként a T4eo-t, ami azonnal észrevehető volt a bevételen is, ugyanis a novemberi bevételünk majdnem háromszor annyi volt, mint az októberi.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy kitartottatok mellettünk és kívánom, hogy ez a lendület folytatódjon még jó sokáig. Amint látjátok, én igyekszek mindenben partner lenni, és itt a bizonyíték arra, hogy az összefogás mindig eredményhez vezet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..