Társalgóban bármiről lehet beszélgetni, akár olyan programokról, oldalakról is, amelyek nem találhatók meg az NJM blogon, vagy bármi másról. Itt segíthetitek egymást, vagy megbeszélhetitek ki milyen stratégiát alkalmaz, milyen programokat szeret leginkább.

Társalgóban való csevegéshez nem szükséges regisztráció, de megkérek mindenkit, hogy tartsa be a felhasználói feltételekben leírtakat. A hozzászóláshoz csak egy felhasználónevet (becenév) és egy email címet kell megadni.

Sértő és személyeskedő megjegyzések moderálásra kerülnek, kérek mindenkit igyekezzen kerülni az ilyen jellegű hozzászólásokat.

FONTOS! Tilos a Társalgóban hirdetni! Bármilyen programról és témáról lehet beszélgetni, de linkek elhelyezése tilos!

Ha egy hozzászólás nem jelenik meg, akkor ne írd be újra, mert valószínűleg a rendszer elkülönítette, vagyis moderálásra vár. Ha 24 óra elteltével sem jelenik meg, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk.

564 hozzászólás a(z) “Társalgó” bejegyzéshez

 1. Csige János

  Tisztelt Admin !
  Én még teljesen új vagyok, és szeretnék ezen a területen tevékenykedni. Mivel az Upload, és a FaucetHub angol nyelven érhető el, kaphatnék e segítséget öntől hogy a regisztrációt pontosan tudjam elvégezni ?

  Segítségét előre is köszönöm.

  János

  Válasz
 2. Csige János

  Tisztelt Admin !

  Egész pontosan az Uphold, és nem az Upload.

  Elnézését kérem az elírásomért.

  János

  Válasz
 3. Csige János

  Tisztelt Admin!

  Egy kitöltött regisztrációs ívet kérnék szépen ha lehet, és az alapján készíteném el a sajátomat. Az uphold elég, vagy szűkséges a FaucetHub is?

  Köszönöm.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.