Tipp – Hogyan kereshetsz pénzt a T4eo-val

 1. Vásárolj Bónusz hirdetési csomagokat
 2. Kapsz hirdetési krediteket és Jutalompozíciókat
 3.  Szörfölj 10 forgalomcsere hirdetést
 4. Kapsz részesedést a bevételeinkből

Ha most vásárolsz egy Vas vagy Acél csomagot $1.09-ért, kaphatsz $1.25 részesedést.
Ha most vásárolsz egy Réz vagy Bronz csomagot $10.96-ért, kaphatsz $12.5 részesedést.
Ha most vásárolsz egy Ezüst csomagot $22.2-ért, kaphatsz $25 részesedést.
Ha most vásárolsz egy Arany csomagot $27.65-ért, kaphatsz $31.25 részesedést.
Ha most vásárolsz egy Platina csomagot $55.8-ért, kaphatsz $62.5 részesedést.
Ha most vásárolsz egy Gyémánt csomagot $112.61-ért, kaphatsz $125 részesedést.

Mindegyik csomagból mindennap vásárolhatsz egyet.

A vásárlás menete:

 1. Hirdetések vásárlása oldalon a Bónusz csomagok fülön válaszd ki mely csomagokat szeretnéd megvenni és tedd be a kosárba őket
 2. kattints a Bevásárlókocsi ikonra jobb oldalt felül
 3. válassz fizetési módot
 4. pipáld ki, hogy elfogadod a T4eo felhasználási feltételeit
 5. küld el a megrendelést

Ha a fiókegyenlegedről fizeted a teljes összeget, a megrendelés azonnal teljesül és megkapod a hirdetési krediteket valamint a Jutalompozíciókat

Ha PayPal, STP vagy PM fizetést választasz, a megrendelés elküldésekor a szkript átirányít a processzorok oldalára és ott teljesítheted a fizetést, miután a megrendelés azonnal teljesül és megkapod a hirdetési krediteket valamint a Jutalompozíciókat

Ha Bitcoin vagy Uphold fizetést választasz, a szkript kiírja neked, hogy mennyit kell fizetned és milyen módon. Küld át a kiírt összeget a megadott pénztárcára a megadott devizanemben. Fontos, hogy Uphold fizetés esetén a megrendelés azonosítóját írd be a megjegyzés rovatba, bitcoin fizetés esetén pedig pontosan annyi BTC-t küldj 15 percen belül, amennyit a szkript kiír. Ha mindent jól csináltál, a szkript érzékelni fogja a fizetést néhány percen belül, a megrendelés teljesül és megkapod a hirdetési krediteket valamint a Jutalompozíciókat.

Ha van a fiókegyenlegeden pénz de nem elég a teljes összeg kiegyenlítésére, akkor lehetőséged van kiválasztani, hogy szeretnéd felhasználni a rajta lévő összeget és kiválaszthatsz mellé egy fizetési processzort, ahonnan a fennmaradó összeget fizeted.

16 hozzászólás a(z) “Tipp – Hogyan kereshetsz pénzt a T4eo-val” bejegyzéshez

 1. DomiTeam

  Sziasztok!

  2 dolog lenne Zsolti, szerintem van aki nincs tisztában ezzel (javíts ki ha valami nem így van ahogyan írom):

  Kétfelé kell választani a jutalompozíciók szerzését:

  a) “Fejleszd a fiókod” – Tehát minden hónapban ha fejlesztett fiókot akarsz fenntartani, akkor 33 dollárért kell venni fejlesztést, ami tartalmazni fog 30 jutalompozíciót.

  b) “Bónusz csomagok vásárlása” – Ebben az esetben kreditek jönnek a bónus csomaggal, viszont a fiók fejlesztéstől ez független.

  Vagyis a konklúzió: Ha valaki folyamatosan fejlesztett fiókot akar, akkor havonta 33 dollár alatt nem éri meg neki “Bónusz csomag”-ot venni – hiszen a fejlesztett fiókkal is kap bónusz csomagot.

  Jól látom? 😀

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Nem egészen értem az okfejtést 🙂 Hogy érted azt, hogy $33 alatt nem éri meg neki Bónusz csomagot venni? Nyilván azért lett így kitalálva, hogy mindenki szabadon eldöntheti mit szeretne csinálni vagy vásárolni. Ha valaki nem akar szponzorálással foglalkozni, akkor neki nyilván fölösleges a fiókot fejleszteni, hiszen az “csak” arra jó, hogy több jutalékot kapjon. Szóval neki érdemes Bónusz csomagokat venni, ha keresni is szeretne. De ha valaki szponzorálással is akar/tud foglalkozni, annak először a fiók fejlesztését érdemes megcsinálni és ha a pénztárca engedi, vehet még pluszban bónusz csomagokat.

   Ezekről egyébként tervezek írni, ezért is találtam ki ezeket a napi tippeket 😉 Csak ugye mindent nem akarok egy cikkbe besűríteni.

   Válasz
   1. DomiTeam

    Én is erre gondoltam amit válaszoltál, csak rövidebben 🙂 – Annak aki szponzorálni akar, elsődleges célja a fejlesztett fiók fenntartása – a többszintű jutalék stb. miatt (neki nem fő cél a csomagokkal jövő ingyen “kredit”).

    Aki pedig “csak” jutalom pozíciókat akar és inkább kreditet, mint fejlesztett fiókot (amit nem használna ki ha 0 reffel rendelkezik), annak ott a bónusz csomag vétel 😀

    Ámen 😉 – De ezt, mint a program használatának alap stratégiáját, fel kellett tennem, ha már nem mernek kérdezni a többiek… 😛

    Válasz
    1. Admin Szerző

     Igen, végül is ugyanarról beszélünk, csak az utolsó mondatod hangzott furán 😉 De ahogy itt írod az már teljesen ok 🙂
     Igazából ezekről sokkal többet kellene beszélgetni akár egymás közt akár a fórumokon, és ehhez kellene a segítségetek. Mert én azt vettem észre – és lehet rosszul gondolom – hogy amikor én gyakrabban írok a fórumokra (akár magyar akár külföldi) a saját programommal kapcsolatban, akkor valahogy a beszélgetés ellaposodik. Mintha úgy nem akarnának beszélgetni a tagok, ha a “tulaj” is ott van. Legalábbis én így érzem és konkrétan azt látom, hogy a magyar netbiznisz fórum is halott és az angol nyelvű MMG fórum is. Pedig ott a téma indítójának próbáltam segíteni, de egyszerűen tojik a fejemre és nem teszi ki első posztnak amit küldtem neki és jobban láthatnák az olvasók miről szól az oldal.

     Válasz
     1. DomiTeam

      Lehet mind az MMG-re, mind a NetBizniszre Neked kéne egy új témát létrehozni és akkor tudnád szerkeszteni az első hírt.

      Mondjuk a NetBizniszen lehet Boguli is tudna valamit segíteni, hogy a topikodat “megkapd” 😉

      Hajrá 😀

     2. Admin Szerző

      De pont azt írtam, hogy az NEM jó, ha én írok a fórumokra, mert akkor meghal a topic valamiért. Másrészt jobb dolgom is van, mint hogy még én foglalkozzak a fórumokkal is. Különben is az a Ti érdeketek is, hogy terjesszétek a hírt minél több helyen. Egyedül nem tudom megváltani a világot, ezt már sokszor mondtam. A fórumoknak pörögni kellene, minél többen kellene hogy írjatok oda, hogy mindig szem előtt legyen. Hiszen ha halott a téma és csak én írogatok bele, az nem igazán fog felizgatni senkit.

 2. DomiTeam

  Gyááá, a 2. dolgot tudtam, hogy lehagyom:

  Szóval a másik dolog, a kis hibajelentő ikon a hirdetések fölött a fejlécben. Elég fontos lenne aktiválni, mivel pl. a mai fizetős link sem jelent meg, csak kivártam az időt, és megköszönte, hogy a semmit megnéztem 😀

  Volt már több ilyen is és nincs hol bejelenteni a hibás oldalakat 😉

  😉 – Zoli

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Az is meglesz hamarosan, de kissé sok a programozni való egy programozónak. De bármilyen hibát be lehet nekünk jelenteni a kapcsolat oldalon vagy emailben 😉 Szoktunk kapni értesítéseket és javítjuk a hibákat gyorsan.
   Egyébként egyértelműen kiírtuk, hogy ha nem jelenik meg a hirdetett oldal ellenőrzéskor, akkor be kell zárni az ablakot és ellenőrizni a hirdetést. Ha valaki képes úgy jóváhagyni, hogy nem jelent meg neki, azzal nem tudok mit kezdeni, max értesíteni tudom, ha valakitől kapok visszajelzést. Bár az üzenetküldő rendszeren keresztül majd közvetlenül is lehet értesíteni, de még az sincs kész. A hétvége még a szerverbeállítással, optimalizálással telt, mert időnként véletlenszerűen menő a load érték, ami miatt belassulunk. Elvileg sikerült kiszűrni néhány hibát és finomítani a beállításokat.

   Válasz
 3. Admin Szerző

  Igazából örülnék, ha sokkal több visszajelzést kapnék, mert így fogalmam sincs róla min lenne jó esetleg változtatni, vagy miről írjak többet. A Súgót is nagyon nehéz úgy megírnom, hogy én ismerem a programot, mert többször át kell olvasnom mire rájövök, hogy valamit kihagytam. Szóval nagyon kellene a segítség, hogy többen olvassátok el amiket írok és kérdezzetek, adjatok javaslatokat. És akkor az oldal népszerűsítéséről még nem is beszéltem, amire egyáltalán nem jut időm, hiszen még mindig nem végeztem a leírásokkal.

  Válasz
 4. Ashep

  Hali!

  Két dolgot nem látok tisztán egyenlőre, de lehet elkerülte a figyelmemet és le van írva valahol.

  1. A jutalompozíciók részesedéséhez még mindig 24 órán belül kell szörfölni és automatikus a jóváírás, bizonyos időpontban. Vagy…a megjelenő extra hirdetések maga a jutalék. Sokszor nem látok mozgást az egyenlegen és lehet hogy lekések a szörföléssel vagy hasonló. Nem lehetne csinálni egy statisztikát, hogy naponta hány százalékot sikerült vissza osztani a csomagokra….vagy egy olyan szöveget kiírni, hogy “Tegnap elkéstél, ma nem kapsz…” 🙂

  2. Akkor a befizetések mostantól nem a belső egyenlegre mennek. Nem látok direkt befizetési lehetőséget. 🙂

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia,
   Nos igen, a T4eo működését úgy gondolom elég részletesen leírtam a Súgó-ban, csak ugye azt az eddigi tapasztalatokból tudom, hogy valamiért olvasni nem nagyon szeretnek az emberek 🙂
   https://t4eo.com/sugo – Ez egy gyors áttekintése az oldalnak
   A Jutalmazási program részletes leírása pedig itt van: https://t4eo.com/sugo/jutalmazasi-program

   És hogy a kérdésedre válaszoljak:
   1. minden nap szörfölnöd kell a részesedésért és a fiókodban ott a figyelmeztető szöveg a főoldalon, hogy mennyit kell még szörfölnöd, ha nem tetted. Annál egyértelműbben már nem tudom hogy lehetne kiírni/figyelmeztetni 😉
   Százalékokat én nagy valószínűséggel sosem fogok írni két okból: 1. A T4eo nem befektetési oldal 2. a PayPal a keresetek százalékos meghatározásának kiírását figyeli és pontosan azért nem engedi a használatát a hasonló oldalaknál, mert azok rendre úgy írják ki, hogy ennyi és annyi százalékot kereshetsz.
   Az egyenlegeden pedig talán csak azért nem látsz változást néha, mert kevés a részesedés. Őszintén szólva nem sok vásárlás érkezik egyelőre.

   2. Nincs befizetési lehetőség, csak vásárolni lehet.

   Válasz
 5. Tamás

  Szia Admin, Sziasztok!
  Arról szeretnék én érdeklődni, hogy ez az egész rendszer aminek indult ez a program a kezdetekkor és itt a leírtakban ami olvasható, van rá esély, hogy fog még működni? A bónusz csomagokra gondolok, jutalompozíciókra legfőképpen.
  Illetve a régi jutalompozícióknak mi lesz a sorsa?
  Üdvözlettel: Tamás

  Válasz
  1. Admin Szerző

   Szia, az esély mindig mindenre megvan, csak az a kérdés mikor valósul meg. Én bízok benne, hogy még változni fog a helyzet, csak ki kell várni, hogy a piac újra megerősödjön.

   Válasz
 6. Kitty

  Sziasztok! 🙂
  Én is azt várom már elég régóta, pontosabban amióta regisztráltam, hogy úgy működjön ez a program amiért valójában regisztráltam rá akkoriban. Bónusz csomag rendszer, bevételmegosztás.
  Annak meg kimondottan örültem, hogy használja az oldal a PayPal processzort.
  Engem az, hogy PTP-re használható a Traffic Exchange része és a PTC nem igazán érdekel, soha nem foglalkoztam velük.

  Válasz
 7. Attila

  Sziasztok!
  Higgyétek el nem csak Ti, hanem sokan mások is azt szeretnék(köztük természetesen én is), hogy úgy működjön a program ahogyan kell, és aminek indult. Én személy szerint az indulás azaz 2014 óta tag vagyok az oldalon(annó PAC) és mai napig látogatom az oldalt, és figyelemmel kísérem. PTP, PTC és társai engem sem érdekelnek más sok-sok éve, de természetesen aki foglalkozik velük rendszeresen jelenleg is Őket is tisztelem!
  Azt azért hozzátenném, hogy nem fordultam el az oldaltól és mai napig rendszeresen hirdetek is, pl jelenleg is van olyan aktív “azonnal fizető”(PTC) hirdetésem ami több mint 12000 alkalommal jelent már meg amióta elsőnek feladtam, mellette a rengeteg banner hirdetés és ezt mind vásároltam!
  Hajrá T4EO! 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..