YouGetProfit – Részletes leírás

Az egyik legstabilabb program amely 2013 óta működik!

Rövid összefoglaló

 • INGYENES csatlakozás!
 • Egy hirdetési csomag $25, amely 120%-ig termel, vagyis 20% profitot hozhat
 • Jóváírások óránként
 • Minimum kifizetés $10
 • 10 hirdetést kell megnézni a profitmegosztáshoz naponta
 • PTC hirdetések megtekintéséért akár $0,005
 • Fizetési processzorok Bitcoin, Payza, PerfectMoney
 • Referáltak kattintásai után ugyan annyit kapunk, mint a saját kattintásainkért (tagságtól függően emelkedik)
 • Tagdíjak után 10% jutalék
 • Hirdetési csomagok után 6% jutalék az 1. szintről, 4% a 2. szintről
 • Hirdetési csomag vásárlásra napi limit tagságtól függően
 • Kötelező visszaforgatás, amely a teljes keresettől függően emelkedik

Bővebb Leírás

YouGetProfit egy új típusát mutatja be a bevételmegosztó oldalaknak, ugyanis PTC oldal (Paid to Click, azaz kattintásokért fizet) és Profitmegosztó hirdetési platform is egyben. 2013. szeptember 10-én jelent meg az oldal, de a hivatalos indulása 2013. szeptember 20.

Többféle bevételi lehetőség adódik. Az első a PTC, vagyis akár ingyen is lehet regisztrálni és a hirdetések lekattintásával gyűjteni a pénzt. Alap esetben tagdíj befizetése nélkül $0,001-t fizetnek 1 hirdetés megtekintéséért. Ezt tagsági viszonytól függően emelkedik. A legmagasabb tagság mellett $0,005-t ér egy hirdetés.

Lehetőség van hirdetési csomagok vásárlására. Egy csomag ára $25, amire óránként fizetnek hozamot a bevétel függvényében. Így futamidő nincs meghatározva, hogy mennyi ideig kapunk hozamokat, hanem azt határozták meg, hogy egy csomag addig termel, amíg el nem éri a 120%-os megtérülést, vagyis összesen $30-t fog hozni, amiből $5 lesz a profit. Ahhoz, hogy részesedést kapjunk, naponta 4 PTC hirdetést kell megnéznünk, amiért ingyenes tagsággal is $0.005-t kapunk. Ezek fix hirdetések, és minden nap rendelkezésre állnak (van amikor 5 ilyen hirdetés van).
A $25-ért kapunk 500 PTC hirdetési lehetőséget és 100 PPC (Paid Per Click, azaz kattintásonként fizetünk a hirdetésért) banner hirdetési lehetőséget.

Bevételmegosztásra jogosultak vagyunk tagdíj fizetése nélkül is, de amennyiben választunk valamilyen tagságot, akkor magasabb jövedelem érhető el, ugyanis a különböző tagsági szintekhez van kötve, hogy mennyi aktív csomagunk lehet. A tagságok árait és a velük járó kedvezményeket a következő táblázatban nézhetitek meg (nagyításhoz kattints a képre):

ygp_membership

 

Amint a táblázatban látható, tagdíj fizetése nélkül naponta maximum 1 hirdetési csomagot vásárolhatunk és maximum 10 aktív csomagunk lehet. $25-os tagdíj fizetése mellett viszont már naponta 5 csomag vásárolható és 50 aktív csomagunk lehet.

A profitot a következő módon osztják meg a csomagok tulajdonosaival:

 • 80%-a azokat a csomagokat tölti, amik még nem érték el a 100% megtérülést
 • 20%-a azokat a csomagokat tölti, amik már elérték 100% megtérülést

A kifizetések is teljesen új módszerrel történnek. Talán ebben különbözik a legjobban a többi oldaltól a YouGetProfit. Ugyanis minél több profitot tett már zsebre valaki, annál kevesebbet tud kikérni a fizetési processzorra. A következő táblázat mutatja a részleteket:

withdraw table

Tehát 150% Totál ROI (teljes megtérülés) alatt a kikért összeg 80%-át kapjuk meg a fizetési processzorra, 20%-a pedig a vásárlási egyenlegre (Purchase Balance) kerül. Erről az egyenlegről tudunk hirdetési csomagokat vásárolni.

150% ROI fölött (de 200% ROI alatt) a kikért összeg 70%-a kerül kifizetésre, 20%-a megy a vásárlási egyenlegre és 10%-a pedig a hirdetési egyenlegre (Advertising Balance) kerül. Erről az egyenlegről csak hirdetések vásárolhatók (pl. PPC és egyéb banner hirdetések, PTC hirdetés stb.).

Ahogy azt a táblázatban látjátok, minél többet kérünk ki a befektetéshez képest, annál kevesebb kerül kifizetésre és annál több kerül a vásárlási és hirdetési egyenlegre. Többek között ennek a rendszernek köszönheti a YouGetProfit, hogy 2013 óta még mindig működik, holott rengeteg profitmegosztó oldal már eltűnt a süllyesztőben azóta.

Referál jutalékok

Ahogy az a fenti táblázatban is látható, referál jutalékot tagdíj fizetése nélkül is kaphatunk, sőt még hirdetési csomagot sem kell hozzá vásárolnunk. A referáltjaink PTC kattintásai után a tagságunknak megfelelő mértékű jutalékban részesülünk. Tehát ha nem fizetünk tagdíjat, akkor a saját és a referáltjaink kattintásai után is $0,001-t kapunk.
A referáltak tagdíjfizetései után 10% jutalék jár, a hirdetési csomagok vásárlása után pedig 6% az 1. szintről és 4% a 2. szintről.

Fizetési módok

Be- és kifizetést a következő fizetési processzorokkal van lehetőségünk eszközölni, amennyiben hirdetési csomagot szeretnénk vásárolni, vagyis a purchase balance feltöltésére:

 • Bitcoin
 • Payza
 • PerfectMoney

Ha PTC vagy egyéb hirdetést szeretnénk vásárolni, vagyis az advertising balance feltöltésére pedig az Account Balance és a Purchase Balance használható.

Kifizetésre csak az a processor használható, amiről befizettünk. A befizetéskor nem vonnak le semmilyen költséget, a kifizetés költsége pedig 5%. A kifizetési minimum (és egyben a maximum is ingyenes tagsággal) $10 alkalmanként és a tagsági státusztól függ, hogy milyen gyakran kérhetünk kifizetést. Ingyenes tagsággal 6 naponta kérhetünk.

 

Regisztráció: http://www.yougetprofit.com/?ref=netjobsmoney

4 hozzászólás a(z) “YouGetProfit – Részletes leírás” bejegyzéshez

 1. Thom

  ezen az oldalon regeltem a te ajánlóddal. az lenne a kérdésem h itt ha 0 tőkével kezdek akkor mondjuk mit érdemes csinálni h előbb utóbb feltornázzam magam egy kicsit anyagilag az oldalon? mi az a 1000 Baner amit mondjuk 1.50$ lehet venni?

  Válasz
  1. Keveházi Tamás

   1,000 banner az 1,000 db banner kredit, vagyis 1,000x fogják megmutatni a feltöltött banneredet. ez nem direkt befektetés (bár a hirdetésből referáltakat nyerhetsz, amiből pénzt).
   ha nem akarsz befektetni, akkor elméletileg össze lehet kattolni a pénzt, plusz ha hirdeted a programot és a referáltad befektet, akkor kapsz jutalékot, de így egy élet, mire összejön $25 egy befektetési csomaghoz.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.