YouGetProfit – Segédanyag

Regisztráció

A regisztráció elindításához kattints a bannerra.

Az oldalra érve kattints a GET STARTED gombra, vagy a Signup menüpontra. Töltsd ki az űrlapot az alábbi kép alapján, pipáld ki hogy elfogadod a felhasználói feltételeket és nyomd meg a Register gombot.

reg

.

Számla feltöltése (Deposit)

Ahhoz, hogy vásárolni tudj (hirdetési csomagot vagy egyéb hirdetést), először fel kell töltened az egyenleged. Ehhez bejelentkezés után kattints a Deposit gombra. Válaszd ki melyik fizetési processzorról szeretnél befizetni, írd be az összeget és nyomd meg a Send gombot. (A felső ablakban adod meg az adatokat akkor, ha hirdetési csomagot szeretnél vásárolni, az alsóban pedig akkor, ha PTC vagy más hirdetést szeretnél vásárolni.)

deposit

Utána kattints a fizetési processzor logójára, ekkor átirányít a fizetési processzor oldalára és végre kell hajtani a szokásos fizetési procedúrát.

Ha a belső egyenlegről szeretnél majd vásárolni hirdetési csomagot, akkor a fizetési processzor azonosítóknál válaszd az Account Balance lehetőséget. Ennél azonnal megtörténik a pénz áthelyezése a Send gomb lenyomása után.

.

Hirdetési csomag vásárlás

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnél hirdetési csomagot vásárolni, akkor kattints a buy gombra. Írd be, hogy mennyi csomagot szeretnél vásárolni és nyomd meg a Purchase gombot.

Purchase share

Ha szeretnéd ellenőrizni, hogy a csomagokra mennyi kifizetésed érkezett már, akkor azt ugyan itt tudod megtenni. Vagyis a főoldalon kattints a buy gombra, majd a My Shares menüpontra.

shares

.

A 10 hirdetés megnézése (napi feladat) PTC hirdetések megtekintése

Ahhoz, hogy részesülj a napi profitból, minden nap meg kell nézned legalább 10 PTC hirdetést. Ha nem vásároltál hirdetési csomagot, akkor is itt kell megnézned a PTC hirdetéseket. A hirdetések megtekintéséhez kattints az Earn MoneyView Ads menüpontra fent. A megjelenő oldalon egyesével kattints rá mindegyik hirdetésre és várd meg míg letelik a megfelelő idő. Ekkor megjelenik 5 kis kép. Ezek közül az érvényesítéshez kattints rá arra, amelyik fejjel lefelé van.

kepek

.

Tagságvásárlás (Upgrade)

Ha szeretnél a saját és referáltjaid kattintásai után több pénzt keresni, vagy szeretnél több hirdetési csomagot venni, akkor lehetőséged van különböző tagságokat vásárolni. Ehhez kattints az Upgrade Account gombra a főoldalon. Itt fölül láthatod milyen tagsági szintek vannak és mennyibe kerülnek.

ygp_membership

Alul a legördülő menüből válaszd ki melyik tagságot szeretnéd és kattints a Send gombra. Természetesen ehhez is először fel kell töltened az egyenleged.

.

PTC hirdetés feladása

Amikor vásárolsz egy csomagot, akkor kapsz 5000 PTC hirdetési kreditet. De ilyen hirdetési kreditet direktben is lehet vásárolni. Ezekkel hirdetheted a saját oldalaidat. A hirdetés feladásához kattints a Setup Paid to Click ads menüpontra bal oldalon, a megjelenő oldalon pedig a Click here to add a new advertisement linkre. Az első ablakban a Title után írd be a hirdetés rövid nevét, alatta megadhatsz egy kicsit hosszabb leírást az oldalról (max 100 karakter), az alatt pedig add meg az oldal URL linkjét.

A következő választási lehetőségnél azt kell megadni, hogy csak Prémium tagok láthassák a hirdetést, vagy minden tag. Alap esetben a No van bejelölve, vagyis mindenki láthatja.

Ezután kell kiválasztani, hogy 0,1 vagy 0,5 centes hirdetést szeretnél feladni, alatta pedig bejelölheted, hogy az összes ország lakosai számára megjelenjen a hirdetés, vagy csak bizonyos országokban.

Végül pipáld ki, hogy elfogadod a felhasználói feltételeket és kattints a Send gombra, a következő oldalon pedig a Continue gombra.

ptc ads

Ezzel bekerül a hirdetésed egy listára és innen választhatod majd ki, hogy melyikhez szeretnél krediteket adni. Ehhez viszont először a hirdetés mellett lévő CLICK HERE TO VALIDATE THIS AD linkre kell kattintani, majd megvárni amíg letelik az idő és a megjelenő kis képek közül kattints arra, amelyik fejjel lefelé van.

kepek

Ezután bezárhatod az ablakot és a hirdetésed mellett megjelennek különböző linkek. Itt az Allocate linkre kattintva tudsz kreditet hozzáadni a hirdetéshez. Írd be, hogy mennyi kreditet szánsz erre a hirdetésre, majd nyomd meg az Allocate gombot.

ptc ads 2

Ezzel elindítottad a hirdetést és ugyan ebben a menüben ellenőrizheted, hogy mennyi látogatót kapott már az oldalad.

.

Kifizetés kérése

Kifizetés kéréshez kattints a Withdraw gombra. Ha van elegendő pénz az egyenlegeden, akkor kiírja, hogy abból mennyi lesz ténylegesen kifizetve és mennyit fognak visszaforgatni a vásárlási egyenlegedre.

Egy hozzászólás a(z) “YouGetProfit – Segédanyag” bejegyzéshez

  1. DomiTeam

    Sziasztok!

    Nagyon jó kis leírás, amúgy tegnap 10 mp-en belül a kikéréstől PayPal-on volt a kikért összeg 😉 – (Zigma Network a küldő)

    Jó kis program ez, remélem az is marad… 😉

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.